Ha valakinek van felesleges 2000 FPP -je, megvásárolnám tőle. Magyarul mondva egy kapucnis pulcsit szeretnék rendeltetni. :)
A kapucnis pulcsiról mondj le. Csak szürkében van már, az is csak XXXL-esben (ami európai méret szerint 4XL)...
Nekem van és meg vagyok elégedve vele. Kedden abba megyek és megnézheted :)
A kapucnis pulcsiról mondj le. Csak szürkében van már, az is csak XXXL-esben (ami európai méret szerint 4XL)...
Mekkora méretű pólót hordasz és mekkorát rendeltél, hogy jó legyen?? (Csak azért mert bátyám a Full tilttől rendelt XL-est és nagy lett neki, pedig ő XXL-eseket hord.)
Hali!
Bejelentkezéskor a "No local object" hibaüzenetet kapom. Találkozott már valaki ilyennel hogy mi lehet a probléma?
Malacka, nalam is ez a helyzet most! Nem tudom mi lehet a hiba, szerintem a szerverrel butykolnek valamit!
Kicsit behalt
Akkor megnyugodtam, majd csak megoldják a problémát.
hm
Kicsit behalt a dolog két versenyben is toltam most és azt vettem észre nem enged be a pénztárba.Nézem mindkét asztalon egyre többen ültek ki most meg felfüggesztették a játékot és szünet van írva az asztalokra.
Azt írja ki,hogy no route to host
Mi akar ez lenni?Azért a világ legnagyobb online pokertermétől nem ezt várnám el.
MAGAS PÁROKAT HALI:Td: