Sziasztok!
Pár napja nem ad semmilyen kihívást. Csak én jártam így vagy ti sem kaptok?
Lesz még nyugodj meg.
Türelem.
Szoftverből megnyitva a live chatet hosszasan várat ...hosszasan... írja, hogy 3. vagyok a sorban. Aztán 2. Aztán végül kiírja, hogy most nem üzemel a live chat, írjak e-mailt. Közben a fejléc is oroszra váltott, az alkategória választás is hibásan működött, elég bugos... Na mindegy, végül az általuk kínált ablakban megírom az e-mailt, ahogy kérik, elküldöm, erre kapok egy válasz e-mailt a megadott e-mail címemre, hogy már nem fogadnak e-maileket, helyette vegyem fel velük a kapcsolatot a 24/7 live chaten.... Körbe is értünk.
Ez aztán rohadtul minőségi, és pláne nagyon 24/7.
Nálam sincs.
Szoftverből megnyitva a live chatet hosszasan várat ...hosszasan... írja, hogy 3. vagyok a sorban. Aztán 2. Aztán végül kiírja, hogy most nem üzemel a live chat, írjak e-mailt. Közben a fejléc is oroszra váltott, az alkategória választás is hibásan működött, elég bugos... Na mindegy, végül az általuk kínált ablakban megírom az e-mailt, ahogy kérik, elküldöm, erre kapok egy válasz e-mailt a megadott e-mail címemre, hogy már nem fogadnak e-maileket, helyette vegyem fel velük a kapcsolatot a 24/7 live chaten.... Körbe is értünk.
Ez aztán rohadtul minőségi, és pláne nagyon 24/7.
Petike upswingben van, holdolnak az AA-i vagy hova lett?
addon-gomb nem működik
Az utóbbi időben párszor előfordult, hogy nem tudtam addont venni, mert az "Auto Add-on" felirat, és a mellette levő kis négyzet is szürke volt, és nem lehetett rákattintani/kijelölni.
Ez a beállítások miatt lehet, mert nem volt bejelölve az "Automatically add-on during add-on period", vagy valami más hiba? Gondolom, ha ez nincs kipipálva, attól még lehet venni, csak nem automatikusan történik.
közben megoldódott, már működik
QQ UTG vs BB
PokerStars, $0.98 + $0.12 - Hold'em No Limit - 1,250/2,500 (200 ante) - 8 players
Replay this hand on Upswing Poker - https://upswingpoker.com/replayer/224Sq1fC4
UTG (Hero): 47,058 (19 bb)
UTG+1: 27,572 (11 bb)
MP: 119,421 (48 bb)
MP+1: 130,003 (52 bb)
CO: 64,506 (26 bb)
BU: 36,645 (15 bb)
SB: 101,783 (41 bb)
BB: 110,006 (44 bb)
Pre-Flop: (5,350) Hero is UTG with Q♠ Q♥
Hero raises to 5,500, 6 players fold, BB calls 3,000
Flop: (13,850) 8♣ J♦ K♠ (2 players)
BB checks, Hero bets 6,250, BB raises to 104,306 (all-in), UTG (Hero) folds
Total pot: 26,350
BB wins 26,350
Ezt gondolom elbactam, nagyvakról nem tudtam semmit, előtte ültették át. Ekkora stacknél ez call így?
Sziasztok,
Feltűnően kevés mtt indul most a starson, máskor kb 5 percenként, de most van olyan hogy 1 óra alatt csak 2 db low stakes mtt indul. Néztem nagyobb limiteket is, és ugyanez a helyzet. Más is ezt tapasztalja, vagy csak nálam van valami hiba? Reseteltem a filtert, úgyhogy nem gondolom hogy az én bénaságom miatt nem látom. Pl a következő hyper struktúrájú mtt 20$ tétig az egy HU 22.15kor és a szokásos 3.30$ 6max 23.35kor, de ezen kívül ma már nem is indul több. Ilyet még nem láttam a starson, tudtok valamit? Csökkentik az mtt számot, vagy csak ez valamiért egy ilyen nap most?