cincinattykid
Válasz szroli kommentjére
2021. jún. 23. 19:44

Muszáj lesz játszanod,ha pénzt szeretnél ki venni.

Értem, de most komolyan nevezzek be több száz dollár értékben versenyekre? Vagy pedig csak valamennyit játszanom kell, hogy lássák hogy nem valami pénzmosoda, vagy mittudomén.

Oké hogy ott van, hogy fel kell tennem tétként, de ezt nehezen tudom értelmezni. Tehát az amire én gondolok, hogy amennyi pénz fenn van azzal mind játszanom kell, az egyszerűen nem fogadja be az agyam.

Mi a legegyszerűbb módja szerintetek, hogy kivegyem a pénzt? Menjek be magas tétű cash game-re, csináljak egy vad allint, aztán vagy bejön vagy nem? :D

smoking_aces_
Válasz cincinattykid kommentjére
2021. jún. 23. 20:07

Értem, de most komolyan nevezzek be több száz dollár értékben versenyekre? Vagy pedig csak valamennyit játszanom kell, hogy lássák hogy nem valami pénzmosoda, vagy mittudomén.

Oké hogy ott van, hogy fel kell tennem tétként, de ezt nehezen tudom értelmezni. Tehát az amire én gondolok, hogy amennyi pénz fenn van azzal mind játszanom kell, az egyszerűen nem fogadja be az agyam.

Mi a legegyszerűbb módja szerintetek, hogy kivegyem a pénzt? Menjek be magas tétű cash game-re, csináljak egy vad allint, aztán vagy bejön vagy nem? :D

Nem hiszem, hogy egy összegben kellene feltenned. Néhány session egy neked kényelmes limiten és menni fog a kifizetés. (Csak tipp!)

cincinattykid
Válasz Thomasson kommentjére
2021. jún. 23. 20:13

Az nem világos, hogy csak szeretnék látni, hogy játszom is, ezért elég pár session, vagy az egész összeget fel kell tennem egyszer. Mer nagyon nem mindegy. :D

KisMuck
Válasz cincinattykid kommentjére
2021. jún. 23. 21:31

Az nem világos, hogy csak szeretnék látni, hogy játszom is, ezért elég pár session, vagy az egész összeget fel kell tennem egyszer. Mer nagyon nem mindegy. :D

Olyan, mint ha bónuszod lenne, magát az összeget kell megforgatnod, hogy milyen szeletekben, az csak rajtad múlik. Érted a lényeg, hogy rake-elj eleget. 500$/€-t egy havi grind-al mondjuk (30+K hand) nl20+-on, ha jól mondom például.

szroli
2021. jún. 24. 15:40

A lényeg, hogy rake-elj eleget.

csodapuki
2021. júl. 6. 1:57

A szokásos lefagyós bug most olyan meglepetést okozott, hogy visszatéréskor eltűntek a lapjaim, csak a szöveges kiírásból tudtam, hogy van egy kilences párom...valami random kísérővel. :confused:

zulusierra
Válasz peraspera kommentjére
2021. júl. 6. 17:47

Kaptam én is egy 40% RB challenge-et.
Jól gondolom hogy ha nem teljesítem a lejárat előtt (ez most 27 nap) akkor semmit nem kapok belőle?

feri78
2021. júl. 6. 17:49

így van sajnos

csodapuki
2021. júl. 14. 19:14

A mai frissítés óta gyakran ki kell regisztrálni spinekről, aztán újra regisztrálni, különben sosem indul el, csak úgy csinál, mintha várná a játékosokat. A sokadik ilyen után még egy rendszerüzenetet is kaptam:

"Our security policy restricts you from playing in this tournament with player 'kelegen3' "

Nem tudom, hogy ez hogy jött nekik ki, de ilyennel még nem találkoztam.

alizuska
2021. júl. 15. 19:56

Miutan sikerult kitorolnom a hozzaszolasom, igy leirom megegyszer :)
Nalam minden rendben volt, de ismerosom angliaban el, es o be se tudott lepni du/este.

Élő ügyfélszolgálat