csodapuki
Válasz Thomasson kommentjére
2021. aug. 24. 17:25

Terem leállt, technical issue van. Unregelni sem engedett, csak mikor kiléptem és vissza. A futó sng-ket még szüneteltetik, nem törölték eddig. Ekkora fost!

alizuska
2021. aug. 24. 18:03

Sziasztok. Gondolom nem csak en nem tudok ma jatszani. Halvanyabb a nevezes gomb, ha oda huzom az egeret, azt irja, hogy ez a verseny szunetel. De mindnel ezt irja. Valami karbantartas vagy ilyesmi folyik? Delelott még tudtam jatszani, de most nem.

alizuska
Válasz csodapuki kommentjére
2021. aug. 24. 18:05

Szia. Na az elobb még ezt sem tudtam elolvasni, pedig lattam, hogy irtal, de nem volt itt a vegen :) kb meddig szokott ilyenkor szorakozni a terem? Van tapasztalat?

szroli
2021. szept. 5. 14:48

Valamiért nem jelenik meg a HUD az asztalomnál.
Mi lehet a probléma?
Hol tudom beállitani?
Előre is köszönöm.

szroli
2021. szept. 5. 15:00

Közben megoldodott.

donthedragon86
2021. szept. 21. 13:29

Sziasztok!

Telefonra szeretnèm letölteni a klienst, de bárhol próbálkozom csak a lite verziót tölti le. Valaki tudna segíteni ès elküldenè a linket ahol le tudom tölteni a normál verziót? Előre is köszönöm.

Kisvitéz
Válasz donthedragon86 kommentjére
2021. szept. 21. 19:09

Tölts le egy vpn-t elöbb és kapcsold be mondjuk germanyra és máris sikerülni fog.

saviola83
2021. okt. 4. 19:02

starson valaki kapja meg a 10 20 50 100 as bonuszokat. nekem par napja az utolso kijatszasa utan mar nem adott ea azota sem. bar kuldtek valami rewards modositasrol levelet.

saviola83
2021. okt. 5. 20:41

Kozben megtalaltam az uj reward leirast es mar latom hogy azok az elobb emlitett visszateritesek mar csak arany ladikotol jarnak. sajnos ahogy lattam a coinokbol bevaltahto insta cash is eltunt az aruhazbol es mar csak kulonbozok ticketeke lehet belole megvenni. kerdesem az lenne ezeket a stars coinokat milyen ticketekre erdemes milyenekre a legprofitabilisabb bevaltani. pl sok kisebb pl 0.25 os spinre vagy 1 nagyobb ra pl 5 dollarosra. mit javasolnatok?

DennisVT1
2021. okt. 5. 23:35

Én még ennek semmi nyomát nem látom, tegnap váltottam be 1000 coint 10$ra a rewards storeban.
Levelet sem kaptam rewards módosításról.

Élő ügyfélszolgálat