Terem leállt, technical issue van. Unregelni sem engedett, csak mikor kiléptem és vissza. A futó sng-ket még szüneteltetik, nem törölték eddig. Ekkora fost!
Sziasztok. Gondolom nem csak en nem tudok ma jatszani. Halvanyabb a nevezes gomb, ha oda huzom az egeret, azt irja, hogy ez a verseny szunetel. De mindnel ezt irja. Valami karbantartas vagy ilyesmi folyik? Delelott még tudtam jatszani, de most nem.
Szia. Na az elobb még ezt sem tudtam elolvasni, pedig lattam, hogy irtal, de nem volt itt a vegen :) kb meddig szokott ilyenkor szorakozni a terem? Van tapasztalat?
Valamiért nem jelenik meg a HUD az asztalomnál.
Mi lehet a probléma?
Hol tudom beállitani?
Előre is köszönöm.
Közben megoldodott.
Sziasztok!
Telefonra szeretnèm letölteni a klienst, de bárhol próbálkozom csak a lite verziót tölti le. Valaki tudna segíteni ès elküldenè a linket ahol le tudom tölteni a normál verziót? Előre is köszönöm.
Tölts le egy vpn-t elöbb és kapcsold be mondjuk germanyra és máris sikerülni fog.
starson valaki kapja meg a 10 20 50 100 as bonuszokat. nekem par napja az utolso kijatszasa utan mar nem adott ea azota sem. bar kuldtek valami rewards modositasrol levelet.
Kozben megtalaltam az uj reward leirast es mar latom hogy azok az elobb emlitett visszateritesek mar csak arany ladikotol jarnak. sajnos ahogy lattam a coinokbol bevaltahto insta cash is eltunt az aruhazbol es mar csak kulonbozok ticketeke lehet belole megvenni. kerdesem az lenne ezeket a stars coinokat milyen ticketekre erdemes milyenekre a legprofitabilisabb bevaltani. pl sok kisebb pl 0.25 os spinre vagy 1 nagyobb ra pl 5 dollarosra. mit javasolnatok?
Én még ennek semmi nyomát nem látom, tegnap váltottam be 1000 coint 10$ra a rewards storeban.
Levelet sem kaptam rewards módosításról.