csodapuki
Válasz gabor93 kommentjére
2021. nov. 2. 20:00

Mit játszol?
Ahogy hallom ismerősi körben a cg regek kaptak inkább 10%-t, a spinesek jellemzően 40%. Utóbbinál ugye a többség nem igazán nyer real-ben, így őket kevésbé "fenyegeti" a 10%.

SNG és Spin, időszakonként váltogatva, mikor mire unok rá.
(Azzal azért nem teljesen értek egyet, h a regek többsége nem nyer nettoban Spinen, de ez most mindegy is, nem ez a téma.)

Köszi a válaszokat! Én szerintem így most tartok egy party-s hónapot, kíváncsi vagyok, h adnak-e 40%-os dealt, ha kiutalok mindent, és nem játszom.

kacsa1st
Válasz Thomasson kommentjére
2021. nov. 3. 11:03

Lehet sírni hogy nem jó az új rendszer mert csak min 15+10% max 25+40%-ot ad de nekem ez is nagy ugrásnak tűnik a 2-5%-hoz képest ami eddig volt.

Természetesen vannak játékvariánsok/limitek melyeket jobban megérheti másik hálózatban játszani. Mindenki ki tudja választani saját igényeinek a legmegfelelőbbet. Utóbbi mondatom visszavonom mert sokan nem tudják melyik site mennyi raket szed ill mennyi valós RB-et ad vissza.

Az aranykort hiába sírtok nem lehet visszahozni! Mindemellett mindig kritikusan kell a termekre és lépéseikre tekinteni és saját jól felfogott érdekünkben a legjövedelmezőbbet kiválasztani.

Ahogy az asztaloknál itt is nekünk kell alkalmazkodni/szelektálni. Nagyon régen nincs már olyan terem amely minden szempontból a többiek fölé magasodik, bármelyik mellett teszed is le a voksod kompromisszumokat kell kötni :(

myersviktor4
2021. nov. 3. 23:20

Egy ismeros bankszamlajarol be lehet fizetni? Vagy csak a sajatoderol engedi?

davidgeszt
Válasz csodapuki kommentjére
2021. nov. 3. 23:29

SNG és Spin, időszakonként váltogatva, mikor mire unok rá.
(Azzal azért nem teljesen értek egyet, h a regek többsége nem nyer nettoban Spinen, de ez most mindegy is, nem ez a téma.)

Köszi a válaszokat! Én szerintem így most tartok egy party-s hónapot, kíváncsi vagyok, h adnak-e 40%-os dealt, ha kiutalok mindent, és nem játszom.

1 hónap pihi után egyik spines ismerősöm, 10% helyett megkapta a 40%-ot.
Azt hogy mi alapján osztja nem tudom ,mert a 100-as JP winner srác is 40%-ot kapott, ő meg EV-ben és realben is nyerő.

Admin
Válasz myersviktor4 kommentjére
2021. nov. 4. 15:53

Egy ismeros bankszamlajarol be lehet fizetni? Vagy csak a sajatoderol engedi?

Szia!

Mindenképpen sajátról tanácsolnánk.

myersviktor4
2021. nov. 4. 20:12

Szia!

Mindenképpen sajátról tanácsolnánk.

Szia
Koszonom szepen a valaszt

Admin
Válasz myersviktor4 kommentjére
2021. nov. 5. 16:58

Szia
Koszonom szepen a valaszt

Szia!

Nagyon szívesen!

pokeryorki
2021. nov. 19. 22:37

3 hete visszakanyarodtam a PS-re mivel értékelhető rb volt kilátásban. Elfutottam a 4. szintig az arany ládikók szintjére, ahol majd már annyi rb-t kapok -gondoltam én-, hogy alig bírom hazavinni. Ehhez képest egyszer kaptam útközben egy 40%-os challenget, kijátszottam 5ször ahogyan azt illik, azóta csak várok és várok, de nemhogy challenget nem kapok, még a szaros arany ládikában is csak ezerötszáz tallér volt, meg 5dodó cash. ami kb 20dollárnak felel meg kétszer annyi rékért cserébe. Köszi PS

csufi
2021. nov. 20. 11:13

Egy hónapon belül csak ötször lehet kiszedni. December 1 től újra indul.

pokeryorki
Válasz csufi kommentjére
2021. nov. 21. 19:52

Köszi

Élő ügyfélszolgálat