Mit játszol?
Ahogy hallom ismerősi körben a cg regek kaptak inkább 10%-t, a spinesek jellemzően 40%. Utóbbinál ugye a többség nem igazán nyer real-ben, így őket kevésbé "fenyegeti" a 10%.
Lehet sírni hogy nem jó az új rendszer mert csak min 15+10% max 25+40%-ot ad de nekem ez is nagy ugrásnak tűnik a 2-5%-hoz képest ami eddig volt.
Természetesen vannak játékvariánsok/limitek melyeket jobban megérheti másik hálózatban játszani. Mindenki ki tudja választani saját igényeinek a legmegfelelőbbet. Utóbbi mondatom visszavonom mert sokan nem tudják melyik site mennyi raket szed ill mennyi valós RB-et ad vissza.
Az aranykort hiába sírtok nem lehet visszahozni! Mindemellett mindig kritikusan kell a termekre és lépéseikre tekinteni és saját jól felfogott érdekünkben a legjövedelmezőbbet kiválasztani.
Ahogy az asztaloknál itt is nekünk kell alkalmazkodni/szelektálni. Nagyon régen nincs már olyan terem amely minden szempontból a többiek fölé magasodik, bármelyik mellett teszed is le a voksod kompromisszumokat kell kötni :(
Egy ismeros bankszamlajarol be lehet fizetni? Vagy csak a sajatoderol engedi?
SNG és Spin, időszakonként váltogatva, mikor mire unok rá.
(Azzal azért nem teljesen értek egyet, h a regek többsége nem nyer nettoban Spinen, de ez most mindegy is, nem ez a téma.)
Köszi a válaszokat! Én szerintem így most tartok egy party-s hónapot, kíváncsi vagyok, h adnak-e 40%-os dealt, ha kiutalok mindent, és nem játszom.
Egy ismeros bankszamlajarol be lehet fizetni? Vagy csak a sajatoderol engedi?
Szia!
Mindenképpen sajátról tanácsolnánk.
Szia
Koszonom szepen a valaszt
3 hete visszakanyarodtam a PS-re mivel értékelhető rb volt kilátásban. Elfutottam a 4. szintig az arany ládikók szintjére, ahol majd már annyi rb-t kapok -gondoltam én-, hogy alig bírom hazavinni. Ehhez képest egyszer kaptam útközben egy 40%-os challenget, kijátszottam 5ször ahogyan azt illik, azóta csak várok és várok, de nemhogy challenget nem kapok, még a szaros arany ládikában is csak ezerötszáz tallér volt, meg 5dodó cash. ami kb 20dollárnak felel meg kétszer annyi rékért cserébe. Köszi PS
Egy hónapon belül csak ötször lehet kiszedni. December 1 től újra indul.
Köszi