Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
csiga19794
Válasz Thomasson kommentjére
2022. márc. 1. 16:49

Azt írtad gyenge a játékosállomány! Akkor mi a gond? Nem éri meg 25%+10% RB mellett?

szroli
2022. márc. 1. 17:09

Jol ki babrálsz velük,ha máshová viszed a pénzed.
Bár én sem értem,hogy miért nem ott játszol,ha szerinted gyenge a mezőny.

csodapuki
Válasz csiga19794 kommentjére
2022. márc. 2. 21:19

Azt írtad gyenge a játékosállomány! Akkor mi a gond? Nem éri meg 25%+10% RB mellett?

Bocsánat, nem akartam túlzottan okoskodni meg elégedetlenkedni! A gondom csak az, hogy mások mondják, hogy nyerőként is kapnak 40%-ot, tőlem pedig elveszik, nem először. Az a 25 egyébként 20, csak gyémánt ládás vagyok.
Nálam ez pusztán arról szól, hogy hónap elején számolgatok, készítek egy tervet az adott hónapra, próbálom megtalálni a legnyereségesebb megoldást. Természetesen jó az is, hogy gyengébb játékosállomány mellett 20+10-ért játsszon az ember, de elgondolkodom, hogy pl. Partyra költözve alap RB + itteni chase + race + napi spins leaderboardból összehozható 90% fölötti RB mennyivel alacsonyabb ROI-t tud még összességében nyereségesebbé tenni. Csak keresem az aktuálisan legjobb döntést, tényleg sajnálom, ha ez úgy jött le, hogy sima panaszkodó rinyálás.

chicalatina
Válasz Gotcha87 kommentjére
2022. márc. 3. 13:57

POKERSTARS Mobil verzió - Kormányzati tiltás

Sziasztok! Ha szeretném használni a Stars-t mobilról, akkor nem enged CASH-t játszani, mert Kormányzati Rendelet tiltja az országomban ( ezt dobja fel ). Tud valaki erre valamilyen megoldást?
Előre is köszönöm!

Izékebigyó
2022. márc. 3. 14:55

Sziasztok!

Ha deposit limitet állítok be, ez vonatkozik a játékosok közti transferre is? (Egy ismerősöm ott adná vissza a kölcsönt) Vagy visszadobja neki?

Izékebigyó
Válasz Izékebigyó kommentjére
2022. márc. 7. 14:20

Erre senki nem tud válaszolni?

feri78
2022. márc. 7. 15:03

Meddig tart kipróbálni?
Szerintem egyébként nem vonatkozik rá.

csiga19794
2022. márc. 7. 15:23

Nem hinném,hogy összefügg a 2 dolog. Nem mindenkinek enged küldeni. Valami feltételhez kötött,ha ez a problémád,hogy nem engedi neki a transzfert és visszadobja.

Izékebigyó
2022. márc. 7. 15:30

Köszönöm szépen, akkor lehet h csak humbug áldozata vagyok :)

Izékebigyó
2022. márc. 7. 15:30

Meddig tart kipróbálni?
Szerintem egyébként nem vonatkozik rá.

Ez volt a javaslatom nekem is, de nem jött össze

Élő ügyfélszolgálat