RegGeri
Válasz Thomasson kommentjére
2022. aug. 30. 9:27

Mi alapján dönti el a PS a kifizetés pénznemét Skrill irányába? Az utolsó Skrill-es befizetés pénzneme dönt? A kifizetés során már nem tudtam a pénznemet módosítani. USD-s a PS számlám.

Aenima
Válasz RegGeri kommentjére
2022. aug. 30. 18:39

Mi alapján dönti el a PS a kifizetés pénznemét Skrill irányába? Az utolsó Skrill-es befizetés pénzneme dönt?

A kifizetési szabályzat leírása alapján igen, illetve a saját emlékeim szerint is így történt (Neteller-rel, de ez elvileg mindegy). Meg lehet "trükközni" azzal, h minimum összeg befizetése Skrill-ről azzal a devizával amilyenben szeretnéd kérni a kifizetést és utána indítani a kérést. Próbáld ki! Úgy emlékszem (nem teljesen biztos) nekem így működött.

Zebirus
2022. szept. 6. 18:42

Ebben a Chest & Ladders kihívásban két egyes dobás után mi fog jönni? Hármasra tippelek.

KrumpliGuy
Válasz Zebirus kommentjére
2022. szept. 7. 9:36

Nekem háromszor jött egymás után egyes... :D

sztalin
2022. szept. 25. 23:12

Mi történt a Pokerstarssal? 0 játékos, se póker se szerencsejáték, vasárnap este... csak nálam ilyen?

Aptok
2022. szept. 25. 23:29

Kb 20:00 kor leált a PS

kisfarkas
2022. szept. 25. 23:52

Supporttól van valakinek infója?

daniboy
Válasz kisfarkas kommentjére
2022. szept. 26. 0:33

Supporttól van valakinek infója?

twittert érdemes nézni ilyenkor: https://twitter.com/starssupport

"We are extremely sorry but we have had to cancel all tournaments currently running, with prizes awarded in accordance with our tournament cancellation policy (this will be done inline with our policy, which you can find here http://psta.rs/MTT-Rules)"

Zoli82
2022. szept. 26. 9:38

Azért ez elég gáz. A ME akkor másfél óra után cancel, és úgyis marad?

sakkos000
2022. szept. 27. 1:01

Ekkora égést :D

Élő ügyfélszolgálat