Smasszer
Válasz Aptok kommentjére
2022. júl. 18. 13:41

Megoldódott

Hogyan sikerült? Én visszaraktam az előző verziót.

cumizares
Válasz Smasszer kommentjére
2022. júl. 25. 19:29

Pokerstars kifizetés

Sziasztok!

Kifizetéssel akadtak problémáim, régen rendszeres játékos voltam, de jó pár évre háttérbe szorult a játék, egy ideje újra van időm játszani, fizettem be egy kis tőkét, és most jött el az idő, hogy kifizessek. Sima bankszámlás kifizetést kértem arra a kártyámra amivel befizettem. (nagyon régen ez működött) de a bankom visszadobta a kérelmet így a Stars visszarakta az összeget az accountomra. Kérdés az, hogy hogy tudok kivenni pénzt? Ti, hogy szoktátok, hogy érdemes?

Köszönöm szépen a segítséget!

Admin
Válasz cumizares kommentjére
2022. júl. 26. 9:17

Sziasztok!

Kifizetéssel akadtak problémáim, régen rendszeres játékos voltam, de jó pár évre háttérbe szorult a játék, egy ideje újra van időm játszani, fizettem be egy kis tőkét, és most jött el az idő, hogy kifizessek. Sima bankszámlás kifizetést kértem arra a kártyámra amivel befizettem. (nagyon régen ez működött) de a bankom visszadobta a kérelmet így a Stars visszarakta az összeget az accountomra. Kérdés az, hogy hogy tudok kivenni pénzt? Ti, hogy szoktátok, hogy érdemes?

Köszönöm szépen a segítséget!

Szia,

A legegyszerűbb megoldás, ha létrehozol egy Skrill számlát, amiről befizetsz egy kisebb összeget a terembe. Ezzel a Skrill is jóváhagyott be és kifizetési móddá válik a PokerStarson számodra és a nyereményedet a továbbiakban kikérheted a Skrill-re is.

cumizares
Válasz Admin kommentjére
2022. júl. 26. 10:44

Szia,

A legegyszerűbb megoldás, ha létrehozol egy Skrill számlát, amiről befizetsz egy kisebb összeget a terembe. Ezzel a Skrill is jóváhagyott be és kifizetési móddá válik a PokerStarson számodra és a nyereményedet a továbbiakban kikérheted a Skrill-re is.

Szuper!

Köszönöm szépen a hasznos infót!

szroli
Válasz Thomasson kommentjére
2022. júl. 27. 5:57

Egyébként amiről be fizettél oda ki is lehet utalni.

cumizares
Válasz szroli kommentjére
2022. júl. 27. 20:01

Egyébként amiről be fizettél oda ki is lehet utalni.

Sajnos nem lehet, bankkártyával fizettem be és a bank visszadobta a kifizetést. A skrill se működik sajnos, regisztráltam, töltöttem rá pénzt, beakarok fizetni a ps-re róla, hogy aztán kitudjak fizetni, de nem engedi a befizetést, azt írja, hogy nincs a skrill fiókomon pénz pedig van. Szóval ott tartok, hogy nem tudok hozzájutni a pénzemhez. A banknál futok egy kört, de ha valakinek van itt esetleg valami használható ötlete, hogy Ti, hogy csináljátok a kifizetést azt megköszönném!

szroli
2022. júl. 30. 7:15

Ha valoban nem működik a skrill sem,váltsál bankot.
PL.:Unicredit.
Nekem ott működik a befizetés is a kifizetés is.

zempo
Válasz cumizares kommentjére
2022. júl. 30. 9:52

Amikor Skrillről fizetsz be akkor valamelyik felső sarokban tudsz pénznemet váltani, ott válaszd ki azt a zsebet amiben éppen van a pénzed Skrillen

RegGeri
2022. júl. 30. 18:48

A Withdraw előtt még mutat összesítő képernyőt a PS kliens, ahol el tudod fogadni, hogy rendben van részedről az a konkrét kifizetési hely, amit felajánl?
Azért kérdezem, mert sok évvel ezelőtt voltak a befizetéseim, és nem emlékszem már, hogy honnan bonyolítottam le őket. Az akkori Skrill, Neteller account-jaim már meg sincsenek.

lecso10
2022. júl. 31. 7:59

A Withdraw előtt még mutat összesítő képernyőt a PS kliens, ahol el tudod fogadni, hogy rendben van részedről az a konkrét kifizetési hely, amit felajánl?
Azért kérdezem, mert sok évvel ezelőtt voltak a befizetéseim, és nem emlékszem már, hogy honnan bonyolítottam le őket. Az akkori Skrill, Neteller account-jaim már meg sincsenek.

Igen.

Élő ügyfélszolgálat