Sziasztok!
Kis help-re lenne szükségem.
Egy imserősöm depozott hitelkártyával ps-re, majd akasztott egy nagyobb nyereményt, aztán a tanácsomra csinált skrillt, amire paysafel bedobott 10$-t majd azt starsra (skrillről). Aztan azonnal egy próba cashout, és itt jön a bibi: 100$t akart levenni és a cashier azt írja h csak 10et tud!!?
Én eddig úgy tudtam hogy a legutolsó befizetési móddal tudsz kiutalni is.
A support tanácsára megszüntettük a hitel kártyát mint opció, tehát azt nem is látja a stars mint opció.
Mi lehet a gond?
esetleg várni kell pár napot befizetés után?
köszi előre is
nem lehet, hogy bénáztok? sosem értettem meg 100%-osan a stars cashout cuccait, de:
ilyenkor kettészedi a folyamatot a cashier:
1. eredeti összeg, jön egy párbeszedpanel vagy mi a ****om, ott alapértelmezetten mutatja, ahova megy vissza az összeg.
2. az a fölötti összeg esetén "új" cashout jön, új párbeszédpanellel, ilyenkor szintén lehet withdrawal módot választani, de első körben lehet mást ajánl fel, mint a skrill. van ott vmi kis nyil, vagy ilyesmi, s onnan lehet más módokat választani.
amúgy meg szedje ki bankszámlára, ha a skrill nem megy.
abból kiindulva, hogy hitelkártyával (lol) depozott, gondolom micron ütötte, s beesett 1-2 ezer dollar. nyugodtan szedjeki s szarja le, sosem fogjak eszrevenni.
persze ha a devizakonverziok miatt nem akarja bankszamlara, mert sokat bukna rajta, azt megertem. (fogalmam sincs, ps-ről mi módon megy a co számlára)
kösz konverzió miatt kellett a skrill
sziasztok!van magyar ügyfélszolgálata a starsnak?
Nincs.
Sziasztok. Van tapasztalata valakinek hogy az országváltás hogy működik a starsnál? Csak írnom kell a supportnak, szükséges dokumentumokat elküldeni, és megváltoztatják? Vagy előbb ki kell szedni a pénzt, és majd egy újat létrehozni? Illetve azzal mi a helyzet hogyha nem az eus felületen játszom hanem a .dk-n. Ugyanaz az eus játékosállomány van ott is, nem szegregált piac.
Szerintem pénzmosási/ terrorizmus törvény miatt nem enged csak annyit kivenni amennyit betettél. Játszani kell még vagy bankkártyára kivenni.
számla zárolása
sziasztok,
Van ötletetek, hogy még mit tehetnék azon túl, hogy türelmesen várakozom?
A következő történt. Apósom is pókerezik és bár másik városban él, de előfordul, hogy meglátogatnak, és tőlünk is pókerezett (soha nem az én gépemről, ráadásul ő 99%-ban omaha-t játszik én Holdemet, illetve soha egyetlen partit se játszottunk egymás ellen).
Ő nemrég kiutazott az USA-ba és vpn-nel próbálkozott játszani, nyilván lebukott. Vizsgálat indult ellene és kiderült, hogy egyszer (kb. fél éve) amikor tőlünk játszott, akkor csinált egy új accountot (éppen le volt tiltva a másikon) és azon ugyanazokat az omaha játékokat játszotta, mint amit szokott.
Én kaptam egy értesítést, hogy zárolták a számlámat (átmenetileg, amíg ki nem vizsgálják apósom ügyét). Ez volt 26 napja. Számos emailt írtam és érdeklődtem, hogy én azon túl, hogy rokonom, miért vagyok felelős a tetteiért? A válasz mindig az, hogy közeli rokoni kapcsolatom miatt félő, hogy hozzáfér a számlámhoz.Szóval azért vagyok büntetve, mert apósom valamit csinált. Ha gyilkolna, akkor gondom engem is börtönbe zárnának. :)
Esetleg tudok még valakihez fordulni? Már nem is az érdekel, hogy játszhassak náluk, csak borzasztóan felháborít, hogy a tudtom nélkül, egy nem a gyámságom alatt lévő felnőtt ember tesz valamit, amiért engem is elítélnek. Félő, hogy 1 év múlva is csak annyit fognak válaszolni, hogy folyik a nyomozás apósom ellen, addig zárolva van az én számlám is (ha már 26 nap alatt nem sikerült kivizsgálni)
és érdeklődtem, hogy én azon túl, hogy rokonom, miért vagyok felelős a tetteiért? A válasz mindig az, hogy közeli rokoni kapcsolatom miatt félő, hogy hozzáfér a számlámhoz.Szóval azért vagyok büntetve, mert apósom valamit csinált. Ha gyilkolna, akkor gondom engem is börtönbe zárnának. :))