Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
mintagyerek
Válasz Aptok kommentjére
2022. dec. 30. 12:27

Mikor lesz új blogbejegyzés Aptok?:)

hétpár
Válasz mintagyerek kommentjére
2023. jan. 20. 16:59

deviza árfolyam

Van valami jelentősége annak, hogy dollárban, euróban, vagy másban tartom a lóvét a számlámon?
Azon kívül, hogy a forinthoz képest ezeknek állandóan változik az árfolyamuk.

Ti miben tartjátok, és miért?

Muveszn0
Válasz hétpár kommentjére
2023. jan. 24. 15:04

milyen hud?

Sziasztok!

Kicsit régen toltam már ps-en, mi most a policy? Lehet bármilyen hud-ot használni? Ha igen, mit ajánlanátok zoom nl10 nl25re?

Pokerbummm
Válasz papacsa kommentjére
2023. jan. 31. 11:49

PS döntő

Sziasztok!

Tegnapi napon 01.30-án bejutottam a PS 11 Dolláros PLO Heads-Up-ba!
Na most a probléma az volt ,hogy amint berakott az asztalra nem láttam semmit csak a sztekkemet BB-be!Nem láttam sem avatárt és semmi mást!
Gyorsan ki kellett lépnem majd vissza és ezalatt természetesen folyamatosan vesztettem a sztekkemböl!
Kérdésem az lenne ,hogy fordult e már elő mással is ilyen?
Lehetséges, hogy az ellenfél valami úton módon zavarni tudta a gépemet?
Köszönöm a válaszokat!

Üdv

aggressivepostflopcbet
Válasz Pokerbummm kommentjére
2023. jan. 31. 14:01

nem lehetséges. egyszerűen csak szar a ps kliens

ioil2
Válasz Pokerbummm kommentjére
2023. jan. 31. 15:33

Sziasztok!

Tegnapi napon 01.30-án bejutottam a PS 11 Dolláros PLO Heads-Up-ba!
Na most a probléma az volt ,hogy amint berakott az asztalra nem láttam semmit csak a sztekkemet BB-be!Nem láttam sem avatárt és semmi mást!
Gyorsan ki kellett lépnem majd vissza és ezalatt természetesen folyamatosan vesztettem a sztekkemböl!
Kérdésem az lenne ,hogy fordult e már elő mással is ilyen?
Köszönöm a válaszokat!

Üdv

Nem, arrol van csak szo hogy updaterol updatere egyre nagyobb ocska szar a PS kliens. Nekem mar kb 2 honapja ha -al minimalizolok asztalt es utana beul valaki es feldobja, kifagy a kliensem pl

Szerintem veled is valami hasonlo bug lehetett.

Minden reg akit ismerek csak panaszkodik szinten a clientre mar egy ideje.

csodapuki
Válasz Thomasson kommentjére
2023. febr. 1. 17:19

Nekem ma egyetlen óra alatt háromszor omlott össze. Egyre rosszabb a helyzet.

VTomi24
2023. febr. 7. 11:49

Sziasztok! Egy ideje lassúbb lett a Stars, lassabban reagál a "gombnyomásokra", néha nem is reagál, ha rányomok valamire, 2-3-4x is oda kell kattintani, nagyon idegesítő, kattintok, már nem is oda nézek, másik asztalra koncentrálok, aztán látom, hogy még mindig én jövök, próbáltam másik gépen, másik egérrel, másik nettel is, ugyanaz, nem tudom mi lehet a hiba. Tapasztalt valaki ilyesmit? 2 hónapja írtam nekik, válaszra sem méltatnak, előtte leráztak annyival, hogy internet probléma, de már 4 féle netet is próbáltam. A videóban 10-12 másodpercnél látszik és hallatszik is, ahogy klikkelek
https://youtu.be/M62IucwSAII

Smasszer
2023. febr. 7. 12:05

Ez már kb. 1,5 éve probléma a Starson. Először azt hittem, hogy az egér rossz. Vettem másikat és ugyanúgy fos volt az egész.

csodapuki
Válasz VTomi24 kommentjére
2023. febr. 7. 23:12

Szia! Sajnos régi probléma. Megoldás: Egér helyett hotkey. A starsnak beépített is van, viszonylag sokat tud. De külső szovtverrel is f@sza, népszerű a Starshelper, amiről pedig én véleményt tudok mondani, mert azt használom, az a Starscaption. Ez cash 10 dolcsiig, torna 3 dolcsiig ingyenes, fölötte 24 dolcsi egy évre.
Hotkeynél tapasztalatom szerint elsőre veszi a kattintást. (De ettől függetlenül is ajánlott, gyorsítja a játékot.) Amit tanácsolok: F2-call, F3-Bet/Raise, Egér jobb click-Fold (ha nem volt bet, akkor passz). A bet-méretezésnek pedig csak a képzeleted szab határt, rommá lehet bonyolítani. :)

Élő ügyfélszolgálat