Mikor lesz új blogbejegyzés Aptok?:)
deviza árfolyam
Van valami jelentősége annak, hogy dollárban, euróban, vagy másban tartom a lóvét a számlámon?
Azon kívül, hogy a forinthoz képest ezeknek állandóan változik az árfolyamuk.
Ti miben tartjátok, és miért?
milyen hud?
Sziasztok!
Kicsit régen toltam már ps-en, mi most a policy? Lehet bármilyen hud-ot használni? Ha igen, mit ajánlanátok zoom nl10 nl25re?
PS döntő
Sziasztok!
Tegnapi napon 01.30-án bejutottam a PS 11 Dolláros PLO Heads-Up-ba!
Na most a probléma az volt ,hogy amint berakott az asztalra nem láttam semmit csak a sztekkemet BB-be!Nem láttam sem avatárt és semmi mást!
Gyorsan ki kellett lépnem majd vissza és ezalatt természetesen folyamatosan vesztettem a sztekkemböl!
Kérdésem az lenne ,hogy fordult e már elő mással is ilyen?
Lehetséges, hogy az ellenfél valami úton módon zavarni tudta a gépemet?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
Sziasztok!
Tegnapi napon 01.30-án bejutottam a PS 11 Dolláros PLO Heads-Up-ba!
Na most a probléma az volt ,hogy amint berakott az asztalra nem láttam semmit csak a sztekkemet BB-be!Nem láttam sem avatárt és semmi mást!
Gyorsan ki kellett lépnem majd vissza és ezalatt természetesen folyamatosan vesztettem a sztekkemböl!
Kérdésem az lenne ,hogy fordult e már elő mással is ilyen?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
Nekem ma egyetlen óra alatt háromszor omlott össze. Egyre rosszabb a helyzet.
Sziasztok! Egy ideje lassúbb lett a Stars, lassabban reagál a "gombnyomásokra", néha nem is reagál, ha rányomok valamire, 2-3-4x is oda kell kattintani, nagyon idegesítő, kattintok, már nem is oda nézek, másik asztalra koncentrálok, aztán látom, hogy még mindig én jövök, próbáltam másik gépen, másik egérrel, másik nettel is, ugyanaz, nem tudom mi lehet a hiba. Tapasztalt valaki ilyesmit? 2 hónapja írtam nekik, válaszra sem méltatnak, előtte leráztak annyival, hogy internet probléma, de már 4 féle netet is próbáltam. A videóban 10-12 másodpercnél látszik és hallatszik is, ahogy klikkelek
https://youtu.be/M62IucwSAII
Ez már kb. 1,5 éve probléma a Starson. Először azt hittem, hogy az egér rossz. Vettem másikat és ugyanúgy fos volt az egész.
Szia! Sajnos régi probléma. Megoldás: Egér helyett hotkey. A starsnak beépített is van, viszonylag sokat tud. De külső szovtverrel is f@sza, népszerű a Starshelper, amiről pedig én véleményt tudok mondani, mert azt használom, az a Starscaption. Ez cash 10 dolcsiig, torna 3 dolcsiig ingyenes, fölötte 24 dolcsi egy évre.
Hotkeynél tapasztalatom szerint elsőre veszi a kattintást. (De ettől függetlenül is ajánlott, gyorsítja a játékot.) Amit tanácsolok: F2-call, F3-Bet/Raise, Egér jobb click-Fold (ha nem volt bet, akkor passz). A bet-méretezésnek pedig csak a képzeleted szab határt, rommá lehet bonyolítani. :)