Sziasztok! Én egy 180 ezres beviteli eszközzel pókerezek ami nem egér és érdekes máshol hibátlanul rákattintok akár 1 pixel pontosan is bármire. Szóval sejtettem, hogy nem ebben van a hiba, ami nekem segített, van egy skin ami a legegyszerűbb egy sima vonal kör az asztal és van belőle light verzió is de a simát állítsátok be ott tökéletesen működik nekem a kattintás a többi botrány. Sorry nem loginolok be most ezért, hogy megnézzem mi a neve. Hope it helps!
kerestem nektek képet.
kerestem nektek képet.
Szia! Sajnos régi probléma. Megoldás: Egér helyett hotkey. A starsnak beépített is van, viszonylag sokat tud. De külső szovtverrel is f@sza, népszerű a Starshelper, amiről pedig én véleményt tudok mondani, mert azt használom, az a Starscaption. Ez cash 10 dolcsiig, torna 3 dolcsiig ingyenes, fölötte 24 dolcsi egy évre.
Hotkeynél tapasztalatom szerint elsőre veszi a kattintást. (De ettől függetlenül is ajánlott, gyorsítja a játékot.) Amit tanácsolok: F2-call, F3-Bet/Raise, Egér jobb click-Fold (ha nem volt bet, akkor passz). A bet-méretezésnek pedig csak a képzeleted szab határt, rommá lehet bonyolítani. :)
Sziasztok! Én egy 180 ezres beviteli eszközzel pókerezek ami nem egér és érdekes máshol hibátlanul rákattintok akár 1 pixel pontosan is bármire. Szóval sejtettem, hogy nem ebben van a hiba, ami nekem segített, van egy skin ami a legegyszerűbb egy sima vonal kör az asztal és van belőle light verzió is de a simát állítsátok be ott tökéletesen működik nekem a kattintás a többi botrány. Sorry nem loginolok be most ezért, hogy megnézzem mi a neve. Hope it helps!
Ez megoldotta a problémát, örök hála! :) Kicsit furcsa, hogy nincsenek tornyozva a zsetonok, de majdcsak megszokom :) Nagyon köszönöm!!!
En utalom ha tornyozva vannak a zsetonok, mert egy kis betnel is nagyon soknak nez ki a torony miatt. Nekem igy 100x atlathatobb, mondjuk engem a tobbi felesleges tenyezo is idegesit. Ez a skin nagyon ott van, amit hianyoltam hogy szinesek lehetnenek a gombok.
Sziasztok! Én egy 180 ezres beviteli eszközzel pókerezek ami nem egér...
Próbáltam már hotkey-eket alkalmazni, fárasztott, hogy mindkét kezemet kell használni Azért köszönöm! :)
Heló, van most valami felhasználói szerződés változtatás, amit el kéne fogadni a kliensben?
Felugrik egy ablak pár napja a kliensben, de nem tudja megjeleníteni (a szokásos reklámon kívül).
Support mailben nem válaszol, kliensben a chat nem megy, böngészőben szintén nem megy, reinstall nem segít.
A sportfogadás rész szintén nem megy.