peraspera
Válasz Thomasson kommentjére
2023. ápr. 12. 16:51

Engem próbálnak mindenáron kirakni ezek a ****k az összes termükből, vagy vmi új általános gyakorlat indult? Megkaptam a pénzmosás elleni nyomtatványukat az eu supporttól is a spanyol után. Kissé vicces, hogy gyak. illegálisan szolgáltatnak itthon adófizetés nélkül, de engem meg ilyenekkel baszogatnak.

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/36011-pokerstars-es-kisokos-7.html#post756740

hétpár
2023. ápr. 13. 10:40

Hm, az előbb kaptam egy 50 centes spin and go jegyet, amivel 11$-os Tournament Tickets vagy Tournament Money-t lehetett nyerni, meg is nyertem, most mégsem látom a jegyeim között a My Rewards-ban.
Ha rákattintok egy ilyen tornára, akkor sem kínálja fel a jeggyel való fizetést.

koviii
Válasz peraspera kommentjére
2023. ápr. 13. 10:49

Engem próbálnak mindenáron kirakni ezek a ****k az összes termükből, vagy vmi új általános gyakorlat indult? Megkaptam a pénzmosás elleni nyomtatványukat az eu supporttól is a spanyol után. Kissé vicces, hogy gyak. illegálisan szolgáltatnak itthon adófizetés nélkül, de engem meg ilyenekkel baszogatnak.

https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/36011-pokerstars-es-kisokos-7.html#post756740

Egyik külföldi ismerősöm is kapott ilyet. Miket kérnek be? Befizetéseid is voltak vagy túl nagy rollt tartottál bent?

peraspera
2023. ápr. 13. 16:40

Egyelőre csak egy formanyomtatvanyt kuldtek: foglalkozas, eves jovedelem, a depozott penzek forrasa, mennyit tervezek havi es eves szinten befizetni, kitol fogadok penzt player transferrel. Arrol nem szoltak, hogy az allitasaim ala is kell tamasztani mindenfele igazolasokkal.

Ellentetben a spanyol ps-el, ahol ugye, ahogy irtam is, minden papirt bekertek. Mellekesen vicces, hogy majd' ket eve nem toltam ott, aztan egy-ket honapja kaptam kb 300eur refundot, mert csaltak ellenem, de nem vehetem ki, mert zarolva van a szamla:))

Valaszolva: egyreszt a full tilt okozta trauma miatt hiperovatos vagyok, igy kicsi roll van a teremben, amit sokszor bebukok, igy folyamat megy a deposit-cashout kombo, s igy egyuttal a skrill vip is porog.
Mult honapban emeltettem limitet, vszeg ez lehet a gond, mert elertem a monthly limitet. Egyebkent sosem volt nap, mikor 4k-nal tobbet depoztam volna.
Azt nezve, hogy nyugati mercevel nezve ez nem eppen oriasi osszeg, plusz konzisztensen ugyanazokat a jatekokat tolom, s egy kis-kozepes lakas arat berake-eltem nekik tavaly (ergo mitol lenne ez penzmosas?), eleg abszurd és szanalmas az egesz. Nem beszelve arrol, hogy nem adoznak magyarorszagon, de van kepuk ehhez...

Smasszer
2023. ápr. 13. 18:32

PS.es-re be akartam fizetni, ez fogadott.

Nem tudom mi közük van hozzá. Nevetséges.

Admin
Válasz Smasszer kommentjére
2023. ápr. 17. 11:28

PS.es-re be akartam fizetni, ez fogadott.

Nem tudom mi közük van hozzá. Nevetséges.

Szia!
Az elmúlt időszakban néhány visszajelzés érkezett hozzánk ezzel kapcsolatosan. Azt gondolom ezzel arról szeretnének információhoz jutni, hogy a befizetett összeg munkából származó fizetés, vagy valamilyen egyéb forrás. Másik, hogy a válaszból jó pár dologra lehet következtetni, ami akár marketing szempontból lehet érdekes.

peraspera
Válasz peraspera kommentjére
2023. máj. 11. 11:10

Közben lezárult ez a szar, a formanyomtatvanyon tul megelegedtek a ‘22es adobevallassal, meg a hivatalos navos jovedelmigazolast is elengedtek.

Wild500
2023. máj. 18. 9:40

Nálatok jó a PS update? Nálam végigmegy a downloading párszor majd kiírja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez

Baliyy
Válasz Wild500 kommentjére
2023. máj. 18. 10:27

Nem jó! Ugyanez a hiba. Újratelepítettem akkor meg megáll letöltés közben. Downloading files-nál.

masikati
Válasz Baliyy kommentjére
2023. máj. 18. 11:35

Nálam is ugyanez a probléma. Én is kipróbáltam újratelepítést, más hálózaton való letöltést, semmi nem változott.

Élő ügyfélszolgálat