Szszilard
Válasz Szszilard kommentjére
2008. okt. 31. 18:11

hm

már megint üzemel a ps:Td:

titcar
Válasz Zehy kommentjére
2008. okt. 31. 20:17

Nekem van és meg vagyok elégedve vele. Kedden abba megyek és megnézheted :)

oké thx :)

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 6. 13:42

hm kaptam 16 dodit, mert páran összejátszottak sng-n vagy valami ilyesmi. gyakran van ilyen? egyáltalán hoyg lehet az ilyet szűrni? vajon csak ugyanazokon az sng-ken játszottak vagy mi?

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 9. 8:28

Megrendeltem életem első pokeres cuccosat, egy sapit :) Kb. mennyi idő alatt érkezik magyarorszagra? Kell érte valami szállítási díjat fizetni?

köszi :)

Badzso
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 9. 8:37

Megrendeltem életem első pokeres cuccosat, egy sapit :) Kb. mennyi idő alatt érkezik magyarorszagra? Kell érte valami szállítási díjat fizetni?

Kb. 1 hónap
Nem kell

zoltanh
2008. nov. 9. 9:49

Rendelhettél volna egy stresszlabdát is. Nagyon jó :D csak gyorsan lekopok a felirat róla.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2008. nov. 9. 10:39

Rendelhettél volna egy stresszlabdát is. Nagyon jó Image csak gyorsan lekopok a felirat róla.

Mit lehet vele csinalni? Gyurogatni, vagy falhoz dobni? :))

zoltanh
2008. nov. 9. 15:23

Mit lehet vele csinalni? Gyurogatni, vagy falhoz dobni? :))

Igen mind a kettőt. :) Lehet dobálni a falhoz meg ha ideges vagy akkor nyomogathatod :)

Lugo
2008. nov. 9. 23:14

én most egy piros PS-es polót rendeltem. Előszőr azt a feketét akartam amire rá lehet íratni a neved, és azután esett le, hogy ahhoz supernova elite-nek kell lennem :D :D
Ja, és mivan akkor ha én nem leszek otthon mikor hozzák?? Átveheti más ?

titcar
Válasz Lugo kommentjére
2008. nov. 10. 9:44

LM: nemrég rendeltem pár cuccot, majd beírom, ha megjöttek (onnan sztem +1-1.5 hétre számíthatsz), nyáron olyan 3 hét volt :)

Lugo: pólót sztem még az is lehet, hogy simán borítékban küldik, a sapimat legalábbis úgy küldték.

Élő ügyfélszolgálat