hm
már megint üzemel a ps:Td:
Nekem van és meg vagyok elégedve vele. Kedden abba megyek és megnézheted :)
hm kaptam 16 dodit, mert páran összejátszottak sng-n vagy valami ilyesmi. gyakran van ilyen? egyáltalán hoyg lehet az ilyet szűrni? vajon csak ugyanazokon az sng-ken játszottak vagy mi?
Megrendeltem életem első pokeres cuccosat, egy sapit :) Kb. mennyi idő alatt érkezik magyarorszagra? Kell érte valami szállítási díjat fizetni?
köszi :)
Megrendeltem életem első pokeres cuccosat, egy sapit :) Kb. mennyi idő alatt érkezik magyarorszagra? Kell érte valami szállítási díjat fizetni?
Rendelhettél volna egy stresszlabdát is. Nagyon jó csak gyorsan lekopok a felirat róla.
Mit lehet vele csinalni? Gyurogatni, vagy falhoz dobni? :))
Mit lehet vele csinalni? Gyurogatni, vagy falhoz dobni? :))
LM: nemrég rendeltem pár cuccot, majd beírom, ha megjöttek (onnan sztem +1-1.5 hétre számíthatsz), nyáron olyan 3 hét volt :)
Lugo: pólót sztem még az is lehet, hogy simán borítékban küldik, a sapimat legalábbis úgy küldték.