LM: nemrég rendeltem pár cuccot, majd beírom, ha megjöttek (onnan sztem +1-1.5 hétre számíthatsz), nyáron olyan 3 hét volt :)
Lugo: pólót sztem még az is lehet, hogy simán borítékban küldik, a sapimat legalábbis úgy küldték.
nem kell semmit írni ,csak ha gond van
nem kell semmit írni ,csak ha gond van
Nekem pont ma jött meg a sapi, amit október 7-én rendeltem. Szóval szinte pontosan 1 hónap volt. Korábban nem nagyon hordtam ilyet, de ezt biztosan fogom, mert tetszik :D
Jó hordani a starsos cuccokat?
Ez az, amit sosem fogok megérteni, h miért.
Tettem rá némi pénzt 1-2 verseny miatt, ma kipróbáltam CGt is, omaha hi-lo.
Hát vicc volt, komolyan!
Annak ellenére, h a pakli 60%a alacsony lap, ez állandóan magas floppokat rakott le! :-)
Szóval RNGileg továbbra is joggal nevezhető gyanúsnak.
Biztos jó itt játszani, mivel bónuszként rengeteg PONTot ad; - bár egy más terem 33%a -és pénzben- talán 'picivel' jobban megéri..
Jó hordani a starsos cuccokat?
Ez az, amit sosem fogok megérteni, h miért.
Tettem rá némi pénzt 1-2 verseny miatt, ma kipróbáltam CGt is, omaha hi-lo.
Hát vicc volt, komolyan!
Annak ellenére, h a pakli 60%a alacsony lap, ez állandóan magas floppokat rakott le! :-)
Szóval RNGileg továbbra is joggal nevezhető gyanúsnak.
Biztos jó itt játszani, mivel bónuszként rengeteg PONTot ad; - bár egy más terem 33%a -és pénzben- talán 'picivel' jobban megéri..
lol ha nem tetszik ne játsz itt, sztem ennyi nem? :)
Talán nem is feltétlen magán a cuccon van a hangsúly, hanem jó érzés elmondani, hogy megdolgoztál érte. Amellett szerintem annyira nincsenek rossz cuccok, bár én egy konkurens oldal cuccait részesítem előnyben :D Ízlések és pofonok :)
ha már a cuccoknál tartunk, ma kipróbáltam élesben a sapit, hát nem fog benne fázni a fejem az tuti :D
bocs, hogy nagyon tudatlan vagyok, de hova menti a hand historykat a gépemen a pokerstars?