ricsárdka
Válasz Thomasson kommentjére
2011. jan. 17. 22:02

be és kifizetés

sziasztok! valaki segítene nekem?
ami azt illeti nemrég sikerült majdnem 600 dollárt nyernem és egy kis bankrollra így szert tennem:P ezzel szeretnék kezdeni valamit. ami azt illeti konkrétan a Pokerstars-ra gondoltam . kérdésem az lenne hogy engedik e hogy befizessek oda ha van már több nevem is ott? csakmert valamikor rég hallotam hogy akkor nem engedik az egészet. ezzel most mi a helyzet? a segitséget/ket előre is nagyon köszönöm :)

P8k3r
Válasz ricsárdka kommentjére
2011. jan. 17. 22:07

ami azt illeti nemrég sikerült majdnem 600 dollárt nyernem és egy kis bankrollra így szert tennem:P ezzel szeretnék kezdeni valamit. ami azt illeti konkrétan a Pokerstars-ra gondoltam . kérdésem az lenne hogy engedik e hogy befizessek oda ha van már több nevem is ott? csakmert valamikor rég hallotam hogy akkor nem engedik az egészet. ezzel most mi a helyzet? a segitséget/ket előre is nagyon köszönöm :)

Hát ha van már több neved is ott, akkor nem nagyon ajánlom. :)
Szerintem befizetés előtt érdemes lenne felvenned a kapcsolatot a supportjukkal és megkérdezni, hogy ilyen esetben mit, hogyan, egy kis levelezgetés után valószínűleg egyik accodat megtarthatnád. :)

Laller85
2011. jan. 17. 22:11

"ha van már több nevem is ott?" lol:) Miért regeltél többször?

ricsárdka
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 17. 22:18

régen nagy divat volt a soknévvel valo játék az 500 as freerollokon de ez már rég volt van vagy 2 éve is de most üt vissza. szóval szted?

ricsárdka
Válasz P8k3r kommentjére
2011. jan. 17. 22:41

Hát ha van már több neved is ott, akkor nem nagyon ajánlom. :)
Szerintem befizetés előtt érdemes lenne felvenned a kapcsolatot a supportjukkal és megkérdezni, hogy ilyen esetben mit, hogyan, egy kis levelezgetés után valószínűleg egyik accodat megtarthatnád. :)

köszönöm a gyors választ és a segitséget ezzel sokat segitettél már. fel is vettem a kapcsolatot velük. köszönöm!

jabyga
2011. jan. 17. 22:42

régen nagy divat volt a soknévvel valo játék az 500 as freerollokon de ez már rég volt van vagy 2 éve is de most üt vissza. szóval szted?

Neeee... Kifinomult taktika az biztos:D

Laller85
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 17. 22:45

Végülis nő az esély:D

ricsárdka
Válasz Laller85 kommentjére
2011. jan. 17. 23:35

jó hát valahol el kellett kezden, de mondom ez kezdetben volt( nem magyarázkodok most) :D

Boda04
2011. jan. 18. 2:19

Sziasztok!
Vki mondja meg plz,hogy mit csináljak.
A stars nem engedi kicserélni a képet mert az írja hogy egyszer már cseréltem ez igaz is csak buktam egy side betet és most a haverom képe virít az asztaloknál:D
Írjak egy levelet a supportnak vagy csak várnom kell?

Johnny Diablo
Válasz Boda04 kommentjére
2011. jan. 18. 2:23

Sziasztok!
Vki mondja meg plz,hogy mit csináljak.
A stars nem engedi kicserélni a képet mert az írja hogy egyszer már cseréltem ez igaz is csak buktam egy side betet és most a haverom képe virít az asztaloknál:D
Írjak egy levelet a supportnak vagy csak várnom kell?

várj!ennyi amit tehetsz.hiába írsz nem fogják kicserélni hamarabb én a csrét 2 hónapig vártam mire meglett:)annyira sokan és gyakran akarnak képet cserélni hogy el vannak csúszva fényévekkel legalább

Élő ügyfélszolgálat