2-7 TD-re mennék:) lehet bepróbálom:)
Update: jelentkeztem nézd meg:)
Megvan. Várlak, ha úgy gondolod.
Update: a jelszó után van még egy 'space' karakter. Ezért lehet, hogy nem tud valaki elsőre csatlakozni :D
Üdv!!
Nyitottam a PokerStars-on egy klubot, oda toborzok további tagokat.
Elképzelések szerint FTOP avagy SCOOP mintája lennének különböző eventek napirendre tűzve 5$-20$ BI-el
Havi ranglista alapján lenne egy másodlagos díjazás is:
minden tag aki a klubba jelentkezik, havi 20$ tagsági díjat fizet, amiből a TOP játékosokat díjaznánk.
Minden hónapban újra indul a versenysorozat (esetleges kisebb nagyobb változtatásokkal, hogy tényleg mindenki igényét kielégítsük)
Miden hónap végén lenne egy főverseny szerűség, amely fixen 20$ nevezésű lenne és deepstack
akit érdekelne az jelezze és megadom a klub elérhetőségét. Vagy ha csak további infóra lenne szükség akkor is, netán ha kérdés merül fel...stb
Azért nem írom ide ki, mert mint mondtam eléggé komoly klubként képzeljük el a meglévő 26 taggal.
Hogy a tagokról is szó essen megemlíteném FRICIRICS nevét,gondolom nem kell bemutatni és még a többieket nem is említettem
kb ennyire komoly a klub :)
GL mindenkinek!!
Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház
Ezt a pulcsit a shopban azért nem találom, mert elfogyott? Várható az ilyenekből, hogy lesz még?
Megvan. Várlak, ha úgy gondolod.
Update: a jelszó után van még egy 'space' karakter. Ezért lehet, hogy nem tud valaki elsőre csatlakozni :D
Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház
Ezt a pulcsit a shopban azért nem találom, mert elfogyott? Várható az ilyenekből, hogy lesz még?
last chance alatt nézd meg esetleg
Jó kis meccs volt:) Mondjuk elég lazán játszott a társaság:)
Ott is csak könyvek vannak. Pedig kb. ez volt az egyetlen értelmes ruházati cucc. Illetve van még egy poló... Csak nekem pulcsi kellett volna.
ez mi? ÜDVÖZLÜNK AZ INTELLIPOKERNÉL! - IntelliPoker :)