dfecco23
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 26. 17:43

2-7 TD-re mennék:) lehet bepróbálom:)

Update: jelentkeztem nézd meg:)

Megvan. Várlak, ha úgy gondolod.

Update: a jelszó után van még egy 'space' karakter. Ezért lehet, hogy nem tud valaki elsőre csatlakozni :D

rockett
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. jan. 26. 17:56

Update: a jelszó után van még egy 'space' karakter. Ezért lehet, hogy nem tud valaki elsőre csatlakozni :D

:D Nálam minden oké, regisztráltam is:)

burinho
2011. jan. 26. 19:04

Üdv!!

Nyitottam a PokerStars-on egy klubot, oda toborzok további tagokat.

Elképzelések szerint FTOP avagy SCOOP mintája lennének különböző eventek napirendre tűzve 5$-20$ BI-el

Havi ranglista alapján lenne egy másodlagos díjazás is:
minden tag aki a klubba jelentkezik, havi 20$ tagsági díjat fizet, amiből a TOP játékosokat díjaznánk.

Minden hónapban újra indul a versenysorozat (esetleges kisebb nagyobb változtatásokkal, hogy tényleg mindenki igényét kielégítsük)

Miden hónap végén lenne egy főverseny szerűség, amely fixen 20$ nevezésű lenne és deepstack

akit érdekelne az jelezze és megadom a klub elérhetőségét. Vagy ha csak további infóra lenne szükség akkor is, netán ha kérdés merül fel...stb

Azért nem írom ide ki, mert mint mondtam eléggé komoly klubként képzeljük el a meglévő 26 taggal.

Hogy a tagokról is szó essen megemlíteném FRICIRICS nevét,gondolom nem kell bemutatni és még a többieket nem is említettem
kb ennyire komoly a klub :)

GL mindenkinek!!

jabyga
Válasz burinho kommentjére
2011. jan. 26. 20:26

Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Ezt a pulcsit a shopban azért nem találom, mert elfogyott? Várható az ilyenekből, hogy lesz még?

rockett
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. jan. 26. 20:37

Jó kis meccs volt:) Mondjuk elég lazán játszott a társaság:)

titcar
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 26. 21:21

Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Ezt a pulcsit a shopban azért nem találom, mert elfogyott? Várható az ilyenekből, hogy lesz még?

last chance alatt nézd meg esetleg

jabyga
Válasz titcar kommentjére
2011. jan. 26. 21:24

last chance alatt nézd meg esetleg

Ott is csak könyvek vannak. Pedig kb. ez volt az egyetlen értelmes ruházati cucc. Illetve van még egy poló... Csak nekem pulcsi kellett volna.

dfecco23
2011. jan. 26. 22:14

Jó kis meccs volt:) Mondjuk elég lazán játszott a társaság:)

Grat, jó volt. Igaz a társaság 3/5-öd része még csak ismerkedőben a játékkal, ketten voltatok szakértőbbek. Legközelebbire tanulnak majd ;)

titcar
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 26. 22:35

Ott is csak könyvek vannak. Pedig kb. ez volt az egyetlen értelmes ruházati cucc. Illetve van még egy poló... Csak nekem pulcsi kellett volna.

ha kiárultak midnent akkor sztem tuti nemsokára lesznek új cuccok :)

rockett
Válasz cake kommentjére
2011. jan. 26. 22:39

ez mi? ÜDVÖZLÜNK AZ INTELLIPOKERNÉL! - IntelliPoker :)

Itt ingyen beülőket lehet kapni tesztkitöltésekért:)

Élő ügyfélszolgálat