PokerShark
Válasz rockett kommentjére
2011. febr. 2. 13:01

Szerintem bármikor felhasználhatod. Valaki ebből a 2$-ból épített BR-t:)

Köszi, a választ.

limisus
Válasz PokerShark kommentjére
2011. febr. 2. 13:04

Talán nézd meg a mailjeid között,hogy küldtek-e a promóval kapcsolatos infót.
Én régen onnan tudtam meg.
Azt 10 napig hasznáhattam fel.
Ez volt 2009. juniusban.
Most még van belőle,párszori cash out után.
Tehát én is abból építkeztem anno :)

PokerShark
Válasz limisus kommentjére
2011. febr. 2. 13:07

Ilyen imélt találtam

"A karácsony az adakozás ideje, és mi azzal felelünk meg az ünnep szellemének, hogy némi ingyenes időt ajánlunk az asztaloknál! Korlátozott ideig költség nélkül próbálhatod ki a készpénzes asztalaink és versenyeink egy részét.

Mindössze annyit kell tenned, hogy belépsz a PokerStars kliensbe, és azonnal információt kapsz arról, hogyan szerezheted meg az idődet az asztaloknál. Ami a legjobb, az összes nyereményedet megtarthatod!

2011 január 2-ig el kell kezdened használni az ingyentőkét. Ha addig nem tartottál igényt rá, akkor lemaradsz róla, így a biztonság kedvéért most azonnal igényeld az értékes asztali idődet!"

de írtam a supportra gondolom ők pontosan megtudják mondani elhasználhatom e. Addig békén hagyom.

Csak azt nem értem ha ez az a 2 dollár akkor jan2 után miért nem nullázták le a valódi pénzes számlát?.

balu999
Válasz geri190 kommentjére
2011. febr. 2. 15:05

Nem baj az nl5 FR-n 10/7-es statokkal lazán lehet verni, és jobban megeszik turn illetve river blöfföket. Sok asztalon kell játszani és akkor nem fullad unalomba a játék. Nekem legalábbis ez bejött. Feljebb meg nem nagyon játszottam még.

Mindennek van előnye, itt az amit írtál pl.

PokerShark
Válasz balu999 kommentjére
2011. febr. 2. 20:18

Segítséget kérnék.azt írta a ps hogy megjátszhatom a dollárokat és ha sikerül 1 VPP-t gyűjtennem (VIP játékos
pont), akkor a 2 $-t illetve az abból származó nyereményt minden további
nélkül megtarthatom. De mikor kapok VPP-t? ill milyen asztalhoz üljek üljek be abban korrekten segítettek, viszont milyen tétre üljek be FULL KEZDŐKÉNT?? ugye ne a no limitre? (ezt elfelejtettem megkérdezni a tétet hogy abból mit válasszak abban nem segítettek csak a beülőben)

köszi a válaszokat.

rockett
2011. febr. 2. 20:32

Segítséget kérnék. Azt írta a ps hogy megjácchatom a dollárokat és ha sikerül 1 VPP-t gyűjtennem (VIP játékos
pont), akkor a 2 $-t illetve az abból származó nyereményt minden további
nélkül megtarthatom. De mikor kapok VPP-t? ill mire üljek be abban korrekten segítettek, viszont milyen tétre üljek be FULL KEZDŐKÉNT?? ugye ne a no limitre?

köszi a válaszokat.

talán ülj be 50 centel 2-4 centes fix limitre. Szívem szerint inkább 10centes sng-ket preferálnám, de azért nem jár VPP.ha megszereztél egy VPP-t akkor told inkább az utóbbit.VPP-t a jutaléklevonások (rake) után kapsz

PokerShark
2011. febr. 2. 20:39

köszönöm. Kérdeznék még 1-et én eddig játékból csak no limiten toltam, a fix limitnél tétek mindig állandóak annyit kell betennem amit a többiek?

rockett
2011. febr. 2. 20:43

köszönöm. Kérdeznék még 1-et én eddig játékból csak no limiten toltam, a fix limitnél tétek mindig állandóak annyit kell betennem amit a többiek?

igen. 2-4centen preflop és flopon 2 centtel emelhetsz, turnön és riveren 4 centtel.a vakok 1-2cent. Javaslom kicsit olvass a játékról mielőtt belevágsz:)

PokerShark
2011. febr. 3. 7:25

Az megvolt játék pénzen elégg jól tolom, több oktató filmet is láttam, de a téteket sose olvastam el mert mint írtam automatice nolimiten toltam, köszi a választ.

PokerShark
2011. febr. 3. 10:46

Miért nem írja ki valódi pénzes játéknál hogy milyen lapjaim vannak?

Élő ügyfélszolgálat