Bevan állítva hogy elmentse a handhistory-t megnéztem a mappát és üres, beállítottam máshová mentse és oda sem menti... ez miért van?
emiatt HUD sincs...
Nl25-nl50
Hali.
Valaki aki ezeken a limiteken játszik - NL25, NL50 - erősítsen vagy cáfoljon meg abban legyen szives, hogy NL50-en több a fish, ill gyenge játékos mint NL25-ön?
Én többnyire NL25ön játszom, csak hobbi szinten, kicsi nyerő, kicsi bukó (most éppen az) szóval kb. breakeven-en de néha felnézegetek NL50re is és a full ring cash game asztalokon elég sok béna és fogalmatlan játékossal találkoztam akik tolják mindenre mint az őrült, szó szerint maniac módban.
Nem vagyok egy fil ájvi nyilván, de érdekelne hogy más is tett-e már hasonló megfigyelést. Sok reg van ez tény, de olyan játékosok is hogy néha a mutatásoknál még szerencse hogy ülök mert elképesztő dolgokat látni ott.
üdv:
Mackó
Hali.
Valaki aki ezeken a limiteken játszik - NL25, NL50 - erősítsen vagy cáfoljon meg abban legyen szives, hogy NL50-en több a fish, ill gyenge játékos mint NL25-ön?
Én többnyire NL25ön játszom, csak hobbi szinten, kicsi nyerő, kicsi bukó (most éppen az) szóval kb. breakeven-en de néha felnézegetek NL50re is és a full ring cash game asztalokon elég sok béna és fogalmatlan játékossal találkoztam akik tolják mindenre mint az őrült, szó szerint maniac módban.
Nem vagyok egy fil ájvi nyilván, de érdekelne hogy más is tett-e már hasonló megfigyelést. Sok reg van ez tény, de olyan játékosok is hogy néha a mutatásoknál még szerencse hogy ülök mert elképesztő dolgokat látni ott.
üdv:
Mackó
1 kérdés :)
Vki tudna tippet adni hogy a non SD winnings-et hogy lehet 0 körül tartani?
:)
Köccce am, megpróbálok keresgélni.
Félig.meddig tisztába vagyok ezekkel,csak én szeretem kihasználnia max asztalszámot.Úgymeg elég nehéz minden helyzetet felismerni. Na de órabérre játszunk vagy nem? :)
mindig mindennel bet / raise, és sose fog süllyedni :D
previous hand
Sziasztok!
Arra a problémámra szeretnék orvoslást találni, hogy a Ps-en az asztalon lévő kis piros gomb megnyomásával nem játssza vissza a handeket a ps progi. Illetve hát megjelenik alul a tálcán (win7) a többi mellett a visszajátszott hand asztala, de nagyba nem tudom felhozni a istenért sem.... Ha vkinek van, vagy volt már hasonló problémája, és tud rá megoldást, legyen szíves segítsen..! Előre is köszi, legjobbakat..!
Én nem vagyok 1 KisMágus:)