Ha min befizetést teszek mb-vel és 2nap múlva kikérem a befizetésemet, mennyi idő múlva rakják vissza? Ez teljesen insta tehát rögtön v pedig igénybe vesz valamennyi időt.
Ha min befizetést teszek mb-vel és 2nap múlva kikérem a befizetésemet, mennyi idő múlva rakják vissza? Ez teljesen insta tehát rögtön v pedig igénybe vesz valamennyi időt.
Sziasztok!
Arra a problémámra szeretnék orvoslást találni, hogy a Ps-en az asztalon lévő kis piros gomb megnyomásával nem játssza vissza a handeket a ps progi. Illetve hát megjelenik alul a tálcán (win7) a többi mellett a visszajátszott hand asztala, de nagyba nem tudom felhozni a istenért sem.... Ha vkinek van, vagy volt már hasonló problémája, és tud rá megoldást, legyen szíves segítsen..! Előre is köszi, legjobbakat..!
Sziasztok!
A mai frissítés után már nem a városok neve jelenik meg a játékosoknál ,hanem az országoké. Nem tudjátok hogy ezt miért csinálták?
Login probléma
Sziasztok!
Az imént próbáltam bejelentkezni PS-re, de azután, hogy feljött a login ablak, és megadtam a jelszót, a login ablak eltűnt annak rendje és módja szerint, de nem léptetett be, hanem a piros gombon azóta is log in felirat van és nem a cashier. Valami fejlesztés történik épp, vagy én baltáztam el valamit?
Utána akárhányszor kattintok a login gombra, meg se nyikkan.
Sziasztok!
Az imént próbáltam bejelentkezni PS-re, de azután, hogy feljött a login ablak, és megadtam a jelszót, a login ablak eltűnt annak rendje és módja szerint, de nem léptetett be, hanem a piros gombon azóta is log in felirat van és nem a cashier. Valami fejlesztés történik épp, vagy én baltáztam el valamit?
ezt az utobbi időben,elég gyakran csinálja.elöszőr azt hittem,hogy a gépem a lassú..
FT-ken ülök és a geciket engedi játszani engem nem!:S
Sziasztok!
FT-ken ülök és a geciket engedi játszani engem nem!:S