Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Tir-X
Válasz sportember kommentjére
2011. márc. 23. 17:45

Mi a véleményetek ezekről a 2.20 5.50 HUN SNG-król?

Szerintem elég rossz a mezőny, néhány tűrhető reggel össze lehet futni, de vagy túl laza fishek, vagy túl feszes regfélék játszanak. Eddig egy olyannal játszottam, aki kiérdemelte nálam a piros note-ot, az igazán jó játékost jelző színt :)

A legtöbbnek szintén fogalma sincs a bubble játékról, 8-9 ezres stackeken ücsörögnek, és dobnak mindent, minden szituban, kivéve a top prémium lapokat. A fejem fogom általában :D

Lényeg a lényeg, könnyen verhető. Azt persze nem tudom, mennyi pluszt lehet majd elérni magával a promoval, Zooltán számolgatta a blogjában, és igaz ami igaz, az 5 dolcsisok elég ritkán indulnak, úgyhogy azon tényleg megérheti.

Yiirsh
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 23. 20:10

Szerintetek ki lehet sírni úgy FD bónuszt vkinek, h nem befizet, hanem én küldöm át neki a kezdő BR-t?

rockett
Válasz Yiirsh kommentjére
2011. márc. 23. 20:13

Szerintetek ki lehet sírni úgy FD bónuszt vkinek, h nem befizet, hanem én küldöm át neki a kezdő BR-t?

sztem kizárt. nyugodtan kérdezd meg a supportjukat sztem ők is ezt fogják mondani. Player transferrel nem tudsz FD kódot beírni:)

geri190
2011. márc. 23. 20:13

Nem lenne opció ha átküldennéd ismerősnek moneybookersen és ő fizetne be?

Tir-X
Válasz geri190 kommentjére
2011. márc. 23. 20:18

Kizárt dolog, hogy kisírhatnád.

Yiirsh
Válasz geri190 kommentjére
2011. márc. 23. 20:19

Nem lenne opció ha átküldennéd ismerősnek moneybookersen és ő fizetne be?

Sajna neki még nincs MBje...

dj.reLax86
2011. márc. 23. 20:21

kizárt. meg ennek semmi értelme. Utald ki a pénzt 3 nap megvan és be lehet fizetni az ő nevéről.

dj.reLax86
2011. márc. 23. 20:23

Sajna neki még nincs MBje...

de csak van valamilyen bankkártyája. A legtöbbről be lehet fizetni. Kifizetéshez kell csak spec. kártya. OTP -s ről már befizettek simán.

prims
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2011. márc. 23. 20:26

használjátok az abaqoost, egyszerű mint az 1x1. regisztrálsz egy accot, bemész a legközelebbi bankba és egy sima készpénzbefizetéssel 5percen belül ott a lé, egy db. személyi kell hozzá.

Yiirsh
Válasz prims kommentjére
2011. márc. 23. 20:46

Persze, meg tudjuk oldani másképpen is, egyedül az idő jelent szűk keresztmetszetet.
Azért teszek egy próbát, hátha...ha nagyon nem akarnak kötélnek állni, majd odabiggyesztem, h "jó, akkor marad az FTPnél". :D

Élő ügyfélszolgálat