ne légy már amatőr, stars kiutalja neked mb-re 10 perc alatt, azalatt pont regel egy mb-t áttolod neki, beutalja és kész is van...
Persze, meg tudjuk oldani másképpen is, egyedül az idő jelent szűk keresztmetszetet.
Azért teszek egy próbát, hátha...ha nagyon nem akarnak kötélnek állni, majd odabiggyesztem, h "jó, akkor marad az FTPnél". :D
Szerintem elég rossz a mezőny, néhány tűrhető reggel össze lehet futni, de vagy túl laza fishek, vagy túl feszes regfélék játszanak. Eddig egy olyannal játszottam, aki kiérdemelte nálam a piros note-ot, az igazán jó játékost jelző színt :)
A legtöbbnek szintén fogalma sincs a bubble játékról, 8-9 ezres stackeken ücsörögnek, és dobnak mindent, minden szituban, kivéve a top prémium lapokat. A fejem fogom általában :D
Lényeg a lényeg, könnyen verhető. Azt persze nem tudom, mennyi pluszt lehet majd elérni magával a promoval, Zooltán számolgatta a blogjában, és igaz ami igaz, az 5 dolcsisok elég ritkán indulnak, úgyhogy azon tényleg megérheti.
ne légy már amatőr, stars kiutalja neked mb-re 10 perc alatt, azalatt pont regel egy mb-t áttolod neki, beutalja és kész is van...
Nekem is hasonló :) Nitek + fishek.
Amúgy ma játszottunk együtt azt hiszem, bár az nem az én köröm volt :)
backflip91
Én ma eddig 6 flipből 7-et buktam :D
backflip91
Én ma eddig 6 flipből 7-et buktam :D
most nem lesz ilyen instant cash bonusz a shopbol milestone handek miatt? mert eddig nem látom:(
Olyan van, hogy egy playaval HUCG-zek, beírom a keresőbe a nevét(a kliensben) és azt dobja ki,hogy egyik asztalnál sem ül? Ja, és a PTR sem dob ki semmit...
Olyan van, hogy egy playaval HUCG-zek, beírom a keresőbe a nevét(a kliensben) és azt dobja ki,hogy egyik asztalnál sem ül? Ja, és a PTR sem dob ki semmit...