gzp74
Válasz SipKa kommentjére
2011. márc. 25. 11:08

most nem lesz ilyen instant cash bonusz a shopbol milestone handek miatt? mert eddig nem látom:(

már minden cash bonusz instant a shop-ból, nem kell értük játszani, csak kifizetni ay árát FPP-ben :)

Neomorf
Válasz Krono kommentjére
2011. márc. 25. 11:08

Olyan van, hogy egy playaval HUCG-zek, beírom a keresőbe a nevét(a kliensben) és azt dobja ki,hogy egyik asztalnál sem ül? Ja, és a PTR sem dob ki semmit...

le lehet magad tiltani a keresésről:

Options/Hide from search

ptr meg nem 100%-os

dj.reLax86
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. márc. 25. 11:10

engem sokkal jobban érdekel, hogy játszom valakivel, rákeresek és azt írja lejátszott SnG száma pl10 és azt is max 5$-os téten. nyeremény 490$ de nem játsztott se chast se tornát semmit csak 10 sng-t! bár ez full tilten van nem starson de érdekes. jah és nem kevés ilyen van mostanában.

hm. Lehet hogy a termek mégis alkalmaznak botokat? csokis ügy is itt van... furi.

Krono
Válasz Neomorf kommentjére
2011. márc. 25. 11:11

le lehet magad tiltani a keresésről:

Options/Hide from search

ptr meg nem 100%-os

Ezt nem tudtam. Kösz :)

geri190
Válasz Krono kommentjére
2011. márc. 25. 12:42

Olyan van, hogy egy playaval HUCG-zek, beírom a keresőbe a nevét(a kliensben) és azt dobja ki,hogy egyik asztalnál sem ül? Ja, és a PTR sem dob ki semmit...

Starson van kliensben olyan lehetőség, hogy letiltsad magad a keresésekről, tehát ne tudja meg senki se éppen játszol-e és ha igen hol. PTR-rel kapcsolatban nem tudok mondani semmit se.

zend
Válasz geri190 kommentjére
2011. márc. 25. 13:22

PTR-en is le lehet tiltatni magad.

Matt Coburn
Válasz Thomasson kommentjére
2011. márc. 26. 6:07

Két napja visszatértem a starsra, és azt vettem észre, hogy mocskosul belassult. 1 asztalnál is az van, hogy rányomok a foldra, és eltelik 3-4 másodperc, mire reagál. Egyéni szoc problémám szerintetek, vagy általános?

És ha egyéni szoc., akkor mit lehetne tenni? Nem megy se torrent, se semmi.

Romsy
Válasz zend kommentjére
2011. márc. 26. 7:00

PTR-en is le lehet tiltatni magad.

hogy?

CantusPutnok
Válasz Romsy kommentjére
2011. márc. 26. 15:41

Lol... PS-en kvázi freeroll: 0,01 tourney 2k$ added, és freeroll szatok mennek rá. :)

rockett
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. márc. 26. 15:44

Lol... PS-en kvázi freeroll: 0,01 tourney 2k$ added, és freeroll szatok mennek rá. :)

ez mi a nyű?:D

Élő ügyfélszolgálat