Sziasztok!
Tudja esetleg valaki ha 2db 7$-os scoop satelitet nyerek akkor az egyikkel automatikusan beneveznek és a 2.-at azt megkapom 24$-os tournament ticketre vagy az elvész?
Köszönöm
Üdv!
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki ha 2db 7$-os scoop satelitet nyerek akkor az egyikkel automatikusan beneveznek és a 2.-at azt megkapom 24$-os tournament ticketre vagy az elvész?
Köszönöm
Üdv!
Tournament dollárba kapod, ami versenyekre szabadon használható:)
player transferrel kaptam pénzt, ezért nem engedte kiutalni, mert hogy én nem játszottam vele. letoltam 400 nl2 handet, megpróbáltam újból kiutalni, azóta is eltelt pár óra, de még semmi (vissza se dobták az accra meg MB-n sincs)
ilyenkor mi a kikötés, hogy ki tudjam utalni?
Fizettél be a terembe?Ha nem akkor szerintem az a probléma.Nézd meg Cashierben a Pending Cashoutnál hogy szerepel e a listán a kifizetésed.
MB-re 72 óra a maximum kiutalásnál.
fizettem már be.
ott van:
MoneyBookers CASHOUT PStars ..stb.
ami rossz volt azok is ott vannak, csak egy CANCELLED még utána.
email is jött, mikor indítottam a kiuatlást:
Kifizetési kérelem időpontja: 2011/04/13 12:35 ET
Kifizetés összege: USD XY
USD XY-t írunk jóvá MoneyBookers számládon (címem) 72 órán belül.
Tranzakció száma: 539709090
PokerStars számlád adatai:
.xy
Amikor elutasította a kifizetést, akkor is jött ez, de aztán mégis visszadobta, és mivel alapból pár perc lenne, valószínűleg most is ez lesz :(
sng-re regisztrált játékosok
Sziasztok!
Tegnap ha jól rémlik a sit&goknál lehetett látni az addig regisztrált játékosokat. Ma ez már megint nincs. Miért?
Köszi
fizettem már be.
ott van:
MoneyBookers CASHOUT PStars ..stb.
ami rossz volt azok is ott vannak, csak egy CANCELLED még utána.
email is jött, mikor indítottam a kiuatlást:
Kifizetési kérelem időpontja: 2011/04/13 12:35 ET
Kifizetés összege: USD XY
USD XY-t írunk jóvá MoneyBookers számládon (címem) 72 órán belül.
Tranzakció száma: 539709090
PokerStars számlád adatai:
.xy
Amikor elutasította a kifizetést, akkor is jött ez, de aztán mégis visszadobta, és mivel alapból pár perc lenne, valószínűleg most is ez lesz :(
Sziasztok!
Tegnap ha jól rémlik a sit&goknál lehetett látni az addig regisztrált játékosokat. Ma ez már megint nincs. Miért?
Köszi
Sziasztok!
Köszi