Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Rendes
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 14. 13:32

Sziasztok! Nem megy a Hm HUD deep ante asztalokon, próbáltam használni a HM HUD table finderjét de nem reagál rá..valakinek valami ötlet?

titcar
Válasz Rendes kommentjére
2011. ápr. 14. 13:49

Sziasztok! Nem megy a Hm HUD deep ante asztalokon, próbáltam használni a HM HUD table finderjét de nem reagál rá..valakinek valami ötlet?

hm frissítés?

Rendes
Válasz titcar kommentjére
2011. ápr. 14. 15:22

hm frissítés?

De láma vagyok, hogy ez nekem nem jutott eszembe!

Kösz titcar..

sportember
Válasz Rendes kommentjére
2011. ápr. 14. 17:57

a chat bubble-n és az azonosítók eltüntetésén a lobbyban változott még valami? :)

Garwin
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 14. 17:57

saját kliensed beállításától függ :)

Most megint látszanak, pedig semmit nem módosítottam.
Állítani hol kell egyébként?
Köszi a segítséget

Fuvesz
Válasz Garwin kommentjére
2011. ápr. 15. 9:49

Tegnap este 22,30 körül kezdtem játszani egy 1,2as SnG-t. Cca 40 perccel később még 5en ültünk az asztalnál és 2. voltam stack szerint, amikor egyszer csak megállt az élet az asztalnál, kifagyott a kliens vagy mi. Próbálkoztam a net újraindításával, a kliens újraindításával, de tök halott volt. A status monitor szerint csak az amerikai szerverek mentek.

Elkönyveltem, hogy buktam, ennek ellenére ma reggel a postaládámban volt az értesítő mail, hogy gratulálnak a 2. helyemhez :)

Ilyenkor mi van? Ennyire lámák voltak az ellenek, hogy nem tudták kivárni amíg kiesek, vagy mindenkinek lefagyhatott, és zsetonállás szerint kiosztották a nyereményeket, vagy ez hogy működik ilyenkor? Nekem kell valamit lépni a supp felé, vagy kussoljak és örüljek neki?

Tir-X
Válasz Fuvesz kommentjére
2011. ápr. 15. 12:21

$1.20-on simán kinézem belőlük azt is, hogy ennyire lámák voltak :D De amúgy hagyjad, nem kell supportozni, megkaptad a pénzt, ennyi.

Zolido
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 15. 14:49

Sziasztok. Másnak is van gond most a klíensel? Nekem 5 percenként megszakad aztán sit outol az asztaloktól és vissza se enged ülni.... Pedig a net megy rendesen.

Fuvesz
Válasz Zolido kommentjére
2011. ápr. 15. 15:26

Sziasztok. Másnak is van gond most a klíensel? Nekem 5 percenként megszakad aztán sit outol az asztaloktól és vissza se enged ülni.... Pedig a net megy rendesen.

Tegnap este 11 körül jártam így, ezek szerint tartós a probléma :( Pedig terveztem este játszani.

Rendes
Válasz Fuvesz kommentjére
2011. ápr. 15. 18:36

A Pokerstars-on van barát meghívása promóció? Sehol sem találtam ilyet..

Élő ügyfélszolgálat