dfecco23
Válasz Rendes kommentjére
2011. ápr. 15. 18:43

A Pokerstars-on van barát meghívása promóció? Sehol sem találtam ilyet..

Elméletileg a regisztráció végén van csak egy olyan rész, ahol beírhatod azt a korábban regisztrált felhasználót aki ajánlotta az oldalt. Több ehhez hasonló funkcióról én nem tudok.

Rendes
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. ápr. 15. 18:53

Elméletileg a regisztráció végén van csak egy olyan rész, ahol beírhatod azt a korábban regisztrált felhasználót aki ajánlotta az oldalt. Több ehhez hasonló funkcióról én nem tudok.

Kösz! Majd figyelek a számlakészítéskor..

bullcards
2011. ápr. 15. 19:50

pokerstars

Emberek valaki tudja, hogy mi van? leakarom tölteni a pokerstarst a pokerstars.hu-ról és a letöltésre kattintva azt irja ki a kereső hogy nem található az oldal!? mi lett? valaki eltudja nekem küldeni az install programot e-mailben? adok címet: firebattery@freemail.hu

Tir-X
2011. ápr. 16. 12:12

De nem kapsz érte semmi bónuszt sajna (még ha tényleg be is elhet írni valahova, én már nem emlékszem).

Erda
Válasz Tir-X kommentjére
2011. ápr. 18. 11:42

péntek óta netellerre a kifizetésekről van tapasztalat? nekem még nem érkezett meg a szombati utalásom, pedig 1 napon belül bőven meg szokott.

ouchi
Válasz Erda kommentjére
2011. ápr. 18. 12:53

péntek óta netellerre a kifizetésekről van tapasztalat? nekem még nem érkezett meg a szombati utalásom, pedig 1 napon belül bőven meg szokott.

Ez engem is érdekelne. Tegnap délben indítottam + a cashout-ot PS-ről NETELLER-re és még semmi...

Valakinek megérkezett már PS-ről Netellerre a pénze a "botrány" óta?

zoltanh
Válasz ouchi kommentjére
2011. ápr. 18. 12:59

Ez engem is érdekelne. Tegnap délben indítottam + a cashout-ot PS-ről NETELLER-re és még semmi...

Péntek éjjel indítottam netellerre. Ma reggel bekérték a dokumentumokat, mert még nem volt ekkora cash outom.
10:36kor ezt a választ kaptam tőlük

"Köszönjük, hogy elküldte a kért dokumentumokat, nagyra értékeljük erőfeszítéseit.

Jóváhagytuk kifizetését és elkezdtük a feldolgozását.

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Azóta is függőben levő kifizetések között van az összeg.

ouchi
Válasz zoltanh kommentjére
2011. ápr. 18. 13:06

Péntek éjjel indítottam netellerre. Ma reggel bekérték a dokumentumokat, mert még nem volt ekkora cash outom.
10:36kor ezt a választ kaptam tőlük

"Köszönjük, hogy elküldte a kért dokumentumokat, nagyra értékeljük erőfeszítéseit.

Jóváhagytuk kifizetését és elkezdtük a feldolgozását.

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Azóta is függőben levő kifizetések között van az összeg.

A bekérték a dokumentumaid az konkrétan hogy történt... kaptál egy e-mailt a PS supporttól??
jah és milyen dokumentumaid kérték be?
csak mert még nekem sem volt ekkora kifizetésem PS-ről.

titcar
Válasz ouchi kommentjére
2011. ápr. 18. 13:34

A bekérték a dokumentumaid az konkrétan hogy történt... kaptál egy e-mailt a PS supporttól??
jah és milyen dokumentumaid kérték be?
csak mert még nekem sem volt ekkora kifizetésem PS-ről.

szokásos fényképes igazolvány + valami számla és igen, mail

shiningKKingdom
Válasz ouchi kommentjére
2011. ápr. 18. 13:38

Szombat kora délután indított tranzakció még mindig pending, pedig küldtek emailt h elindult a folyamat. Aggódni csak akkor kezdenék ha az előírt 72 óra után sem lenne változás, addig még van egy napjuk. Hol vannak már a régi szép idők, mikor még instant átraktak nagyobb összegeket is... Sztem itt több hetes huzavona várható netellerrel, bár inkább ne legyen igazam! :(

Élő ügyfélszolgálat