A nappal játszó regek többségét lecsekkoltam, de csak 1 vagy 2 nyer 3BB fölött.
Ha addig várnék, amíg 3-4 BB-t nyerek, az elég nagy -EV lenne a duplázódó rakeback miatt. Vagy szerinted 2BB+ különbség van a szintek között? Kétlem.
rettentő szar az 1-2 BB/100 még NL25-ön, nemhogy 0.5!
A nappal játszó regek többségét lecsekkoltam, de csak 1 vagy 2 nyer 3BB fölött.
Ha addig várnék, amíg 3-4 BB-t nyerek, az elég nagy -EV lenne a duplázódó rakeback miatt. Vagy szerinted 2BB+ különbség van a szintek között? Kétlem.
Értem. Bár egy kicsit még mindig konzervatívnak tűnik ez nekem, ha figyelembe vesszük, hogy FL-en éppen csak BE fölött játszottam, így hozzá vagyok szokva a nagy ingadozáshoz és hogy a bankrollom bőven betakarja az NL50-et is, még ha figyeleme veszem a nagyobb NL ingadozást, akkor is. No meg elvileg ebből élek. Nem mondom, hogy az NL25 játékpénz, de valahol félúton afelé. Szóval lapoznék. Pár hetet még mindenképp várok, úgyis vizsgaidőszakom van.
Visszatérve az eredeti kérdésre, amire még senki nem válaszolt (kár, hogy beleszőttem a szándékaimat): szerintetek reális, hogy két szomszédos szint között 4-5 tized Big Bet/100 különbség van?
Egyébként nem azért kérdeztem a BE körüli különbséget, mert BE-re törekszem, hanem hogy egyről beszéljünk. A szintek között valószínűleg nincs egyenes arányosság, tehát ha nagyobb nyerő vagy, akkor BB-ben többet fogsz veszíteni, ha feljebb lépsz. Technikailag a grafikon meredeksége, ahol x az NL25 winrate-je és y az NL50 winrate-je nem 1, hanem egy 0 és 1 közötti szám és a grafikon nem az origóból indul.
este 21:00 gold+ 100K free
bocs de lusta vagyok keresgélni. ha moneybookers-re utalok ki akkor az mennyi idő alatt jön meg?
bocs de lusta vagyok keresgélni. ha moneybookers-re utalok ki akkor az mennyi idő alatt jön meg?
fél órán belül is kiér simán, összegtől is függhet de fél napnál többet még sosem kellett várnom
azt, hogy hogyan áll a FD bónuszom hogyan lehet megnézni?
azt, hogy hogyan áll a FD bónuszom hogyan lehet megnézni?