bruce_mcbluffin
Válasz geri190 kommentjére
2011. máj. 30. 13:53

Lobby -> Pénztár/Cashier -> Bónuszállapot

és ha nincs? akkor szopás mi?

geri190
Válasz bruce_mcbluffin kommentjére
2011. máj. 30. 14:20

és ha nincs? akkor szopás mi?

Vhogy úgy :/

Érdeklődj supportnál vagy akadémián? FD kódot használtad?

risa
Válasz geri190 kommentjére
2011. máj. 30. 17:50

Starson belül van eur és usd számlám. Az eurós eur mb-ről, az usd-s usd mb-ről lett feltöltve. Átváltottam minden pénzemet eur-ba és szeretnék cash outolni, viszont kétfelé akarja kitolni a pénzt. Hogy lehet csak az egyikre kikérni, ha az usd mb-ről ment több befizu és most az egészed az eur mb-re akarom?

aaaa
Válasz risa kommentjére
2011. máj. 30. 23:12

Starson belül van eur és usd számlám. Az eurós eur mb-ről, az usd-s usd mb-ről lett feltöltve. Átváltottam minden pénzemet eur-ba és szeretnék cash outolni, viszont kétfelé akarja kitolni a pénzt. Hogy lehet csak az egyikre kikérni, ha az usd mb-ről ment több befizu és most az egészed az eur mb-re akarom?

puncsolj a supportnál :D

redoubtable
Válasz aaaa kommentjére
2011. máj. 31. 9:39

Nemrég írtam a supportnak hogy csinálhatnának 6MAX souday eventet is. Kb 2 hónappal ezelőtt. Erre látom a lobbyban a sounday 6 maxot 162$ ért. Hát én egy kicsit olcsóbbra gondoltam. :D

dfecco23
Válasz bruce_mcbluffin kommentjére
2011. máj. 31. 14:46

Sziasztok!

Miért lehet az, hogy bizonyos típusú versenyeket nem látok a lobbyban? Szűrő nincs bekapcsolva, de egyszerűen nem látom a versenyt a listán. Valaki találkozott hasonló problémával már?

Mi lehet a megoldás?

A verseny biztos van, mert egy Tournament ID után tudtam is rá nevezni.

Várom az ötleteket.

Üdv

redoubtable
Válasz dfecco23 kommentjére
2011. máj. 31. 14:49

Hy!

Nekem is volt már ilyen problémám de nem találtam rá megoldást.

titcar
Válasz Thomasson kommentjére
2011. jún. 2. 12:41

1kor server restart, utána mindig jó asztalok szoktak lenni :D

Ndaniel_
Válasz redoubtable kommentjére
2011. jún. 2. 13:06

Nemrég írtam a supportnak hogy csinálhatnának 6MAX souday eventet is. Kb 2 hónappal ezelőtt. Erre látom a lobbyban a sounday 6 maxot 162$ ért. Hát én egy kicsit olcsóbbra gondoltam. :D

:D:D: látod semmi sem jó nektek:D:D az ember a kisujját nyújtja..:D

Poker Love09
Válasz Ndaniel_ kommentjére
2011. jún. 2. 14:00

Sziasztok!

Freeroll versenyen szeretnék indulni, csak azt nem tudom, hogy a verseny kódját hol tudnám megnézni?

Eddig csak egyszer tudtam indulni, de akkor a kódot úgy mondta meg egy ismerősöm, nyertem 0.1 dolcsit :D

Szóval valaki tudja, hogy a verseny kódokat hol tudnám megnézni?

Köszi előre is :8s: :9s:

Élő ügyfélszolgálat