Lobby -> Pénztár/Cashier -> Bónuszállapot
és ha nincs? akkor szopás mi?
Starson belül van eur és usd számlám. Az eurós eur mb-ről, az usd-s usd mb-ről lett feltöltve. Átváltottam minden pénzemet eur-ba és szeretnék cash outolni, viszont kétfelé akarja kitolni a pénzt. Hogy lehet csak az egyikre kikérni, ha az usd mb-ről ment több befizu és most az egészed az eur mb-re akarom?
Starson belül van eur és usd számlám. Az eurós eur mb-ről, az usd-s usd mb-ről lett feltöltve. Átváltottam minden pénzemet eur-ba és szeretnék cash outolni, viszont kétfelé akarja kitolni a pénzt. Hogy lehet csak az egyikre kikérni, ha az usd mb-ről ment több befizu és most az egészed az eur mb-re akarom?
Nemrég írtam a supportnak hogy csinálhatnának 6MAX souday eventet is. Kb 2 hónappal ezelőtt. Erre látom a lobbyban a sounday 6 maxot 162$ ért. Hát én egy kicsit olcsóbbra gondoltam. :D
Sziasztok!
Miért lehet az, hogy bizonyos típusú versenyeket nem látok a lobbyban? Szűrő nincs bekapcsolva, de egyszerűen nem látom a versenyt a listán. Valaki találkozott hasonló problémával már?
Mi lehet a megoldás?
A verseny biztos van, mert egy Tournament ID után tudtam is rá nevezni.
Várom az ötleteket.
Üdv
Hy!
Nekem is volt már ilyen problémám de nem találtam rá megoldást.
1kor server restart, utána mindig jó asztalok szoktak lenni :D
Nemrég írtam a supportnak hogy csinálhatnának 6MAX souday eventet is. Kb 2 hónappal ezelőtt. Erre látom a lobbyban a sounday 6 maxot 162$ ért. Hát én egy kicsit olcsóbbra gondoltam. :D
Sziasztok!
Freeroll versenyen szeretnék indulni, csak azt nem tudom, hogy a verseny kódját hol tudnám megnézni?
Eddig csak egyszer tudtam indulni, de akkor a kódot úgy mondta meg egy ismerősöm, nyertem 0.1 dolcsit :D
Szóval valaki tudja, hogy a verseny kódokat hol tudnám megnézni?
Köszi előre is :8s: :9s: