CantusPutnok
Válasz Poker Love09 kommentjére
2011. jún. 2. 14:02

Sziasztok!

Freeroll versenyen szeretnék indulni, csak azt nem tudom, hogy a verseny kódját hol tudnám megnézni?

Eddig csak egyszer tudtam indulni, de akkor a kódot úgy mondta meg egy ismerősöm, nyertem 0.1 dolcsit :D

Szóval valaki tudja, hogy a verseny kódokat hol tudnám megnézni?

Köszi előre is :8s: :9s:

Epic. Csak én nem értem? Milyen freeroll? Magyar freerollhoz nem kell kód, amik általában esténként vannak 300$-osok.

rshrhx
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. jún. 2. 14:30

Másnak is akadozik a kliens, restart óta?

Ráadásul az mtt sngk se jönnek föl a lobbyban folyamatosan, hanem amikor betelik egy, jócskán várni kell a kövre.

Gerzson84
Válasz rshrhx kommentjére
2011. jún. 2. 14:36

Jah!

titcar
Válasz rshrhx kommentjére
2011. jún. 2. 14:36

Ráadásul az mtt sngk se jönnek föl a lobbyban folyamatosan, hanem amikor betelik egy, jócskán várni kell a kövre.

jah a lobby durván lagzik, az asztalokon már szerencsére nem

Evolution
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 2. 14:55

nem tudok loginelni...

GreEko
Válasz Evolution kommentjére
2011. jún. 2. 14:59

nem tudok loginelni...

nem vesztessz sokat, orbitálisan lagzik a lobby, regisztrálni se lehet egy sng re.

Maxxxika
Válasz GreEko kommentjére
2011. jún. 2. 15:03

nem vesztessz sokat, orbitálisan lagzik a lobby, regisztrálni se lehet egy sng re.

Nekem hébe-hóba megjelenik 1-2 F50, amire tudok regisztrálni.
Többnyire csak 30-as, pedig szűrő szerint 15-ös is kéne hogy legyen.
Jól elkúrták ezt a sessiont.

Most mondjuk a szűrőben bekapcsoltam, hogy mutassa a már futó SnG-ket is, és van olyan 15-ös, ami 3 perce megy, pedig én már egy jó ideje nem látok újat, amire lehetne regisztrálni.

Ja, és nekem az asztalok is durván késnek. Van, hogy 5mp-t kell várni egy újabb leosztásra.

dfecco23
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jún. 2. 15:06

Itt is hasonló a probléma. Jó lenne, ha megoldódna...

GreEko
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jún. 2. 15:06

igen, nálam is ez megy, magasabb szintüeket látok, bár olyat egyet se, ami 0/10 es állapotú. mire megjelent egy amire nevezni akartam már 10 en voltak rajta, és nem is sikerült. rohadt bosszantó, már 3 orája nem tudok játszani.

pedig a mezőny parádés lehet, egy ismerős nicket nem látok..

pistyyy
Válasz GreEko kommentjére
2011. jún. 2. 15:13

tudja vki h kb mikorra áll helyre a rend? Nem tudtam regelni egy s&g-re sem és a cash-es session elég masszív bukó eddig:S

Élő ügyfélszolgálat