Joooke
Válasz PocketDuces kommentjére
2009. márc. 7. 9:52

Üdv.

Valaki help me.

tegnap befizettem 1000$it egy ismerősőm segitségével aki playertransferen átküldte a zsét , sikerült buknom is 50$i-t gondoltam cash out a fenébe netellerre erre irjak h oké automata message stb, erre mar reggelre megint ps-en van a pénz és semmi email , mi a problémájuk? korábban netellerre kértem kifizetést , azért mert nem én fizettem be akkor nem tudom majd kikérni vagy mi?

fejes1988
Válasz Joooke kommentjére
2009. márc. 7. 11:41

Üdv.

Valaki help me.

tegnap befizettem 200$it egy ismerősőm segitségével aki playertransferen átküldte a zsét , sikerült buknom is 50$i-t gondoltam cash out a fenébe netellerre erre irjak h oké automata message stb, erre mar reggelre megint ps-en van a pénz és semmi email , mi a problémájuk? korábban netellerre kértem kifizetést , azért mert nem én fizettem be akkor nem tudom majd kikérni vagy mi?

kifizetést csak az utolsó befizetéstől számított 2 nap után tudsz kérni.

montii
Válasz moroska kommentjére
2009. márc. 7. 14:59

pulcsi

Azt szeretném megkérdezni, hogy a pulcsik méretezése miylen? Pl az L es méret az valóban L es? Vagy kisebb egy átlagos L es méretnél? Illetve mennyi időn belül jön meg?

V.Peti
Válasz montii kommentjére
2009. márc. 7. 15:19

nem, az L-es az kb. az itteni XL-nek felel meg és így tovább.
mennyi időre nem tudok válaszolni, de ahogy emlékszem egy hónap körül.

ceewyl
2009. márc. 7. 16:01

Azt szeretném megkérdezni, hogy a pulcsik méretezése miylen? Pl az L es méret az valóban L es? Vagy kisebb egy átlagos L es méretnél? Illetve mennyi időn belül jön meg?

Nekem a sapkám kb. 3 hét alatt jött meg.

Joooke
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 7. 20:15

h szerezzek 150 fpp-t legrövidebb idő allatt , minimális veszteséggel?

METALz
Válasz Joooke kommentjére
2009. márc. 7. 22:57

5-10$ double or nothing sng-k

bankrollfüggően

Balint182
Válasz PocketDuces kommentjére
2009. márc. 8. 8:44

Kérdés

Hello mindenki!
Én is rég óta PokerStars-on játszom.
Úgy hallotam, hogy a PokerAkademia indítani fog ott egy 10$ os versenyt
ti tudtok erről valamit?

medgypeti
2009. márc. 8. 10:15

Hát a férfi L-es egy kicsit tényleg nagyobb a normál "hazai" L-nél.Barátnőmnek rendeltem starsos hoodiet M-es méretben az viszont jóval kisebb mint az itthoni.3hét alatt nekem is megjött egyébként.

pstr
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 8. 10:33

Aki még nem ismerné a pokerstrategyt annak ajánlom figyelmébe, ingyen 50 dollárt adnak a full tiltre, pokerstarsra vagy a titan pokerre... Probáljátok ki kitöltöd a kvizt és utalják is a pénzt: hu.pokerstrategy.com/uFHEWR

Élő ügyfélszolgálat