Üdv.
Valaki help me.
tegnap befizettem 1000$it egy ismerősőm segitségével aki playertransferen átküldte a zsét , sikerült buknom is 50$i-t gondoltam cash out a fenébe netellerre erre irjak h oké automata message stb, erre mar reggelre megint ps-en van a pénz és semmi email , mi a problémájuk? korábban netellerre kértem kifizetést , azért mert nem én fizettem be akkor nem tudom majd kikérni vagy mi?
Üdv.
Valaki help me.
tegnap befizettem 200$it egy ismerősőm segitségével aki playertransferen átküldte a zsét , sikerült buknom is 50$i-t gondoltam cash out a fenébe netellerre erre irjak h oké automata message stb, erre mar reggelre megint ps-en van a pénz és semmi email , mi a problémájuk? korábban netellerre kértem kifizetést , azért mert nem én fizettem be akkor nem tudom majd kikérni vagy mi?
pulcsi
Azt szeretném megkérdezni, hogy a pulcsik méretezése miylen? Pl az L es méret az valóban L es? Vagy kisebb egy átlagos L es méretnél? Illetve mennyi időn belül jön meg?
nem, az L-es az kb. az itteni XL-nek felel meg és így tovább.
mennyi időre nem tudok válaszolni, de ahogy emlékszem egy hónap körül.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a pulcsik méretezése miylen? Pl az L es méret az valóban L es? Vagy kisebb egy átlagos L es méretnél? Illetve mennyi időn belül jön meg?
h szerezzek 150 fpp-t legrövidebb idő allatt , minimális veszteséggel?
5-10$ double or nothing sng-k
bankrollfüggően
Kérdés
Hello mindenki!
Én is rég óta PokerStars-on játszom.
Úgy hallotam, hogy a PokerAkademia indítani fog ott egy 10$ os versenyt
ti tudtok erről valamit?
Aki még nem ismerné a pokerstrategyt annak ajánlom figyelmébe, ingyen 50 dollárt adnak a full tiltre, pokerstarsra vagy a titan pokerre... Probáljátok ki kitöltöd a kvizt és utalják is a pénzt: hu.pokerstrategy.com/uFHEWR