Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Én 100$ tervezek befizetni és NL5-NL10 szinteken játszani. A weboldaluk azt írja akkor kapok 1FPP ha adott leosztásban a rake eléri a 0.40$-t! Ezeken a szinteken ez elég reménytelen!
Vagy PokerStars is számol részpontokat is mint pl. a PartyPoker?
Köszi
Starson teljesen reménytelen kiszedni ilyen téten.
Hmm hát lehet, hogy rosszul emlékszem de szerintem én NL10-en szedtem ki a PS bónuszt.
Én még régebben toltam ott és akkor NL25-ön is elég nehézkes volt ,bár lehet azóta változtattak rajta vmit mivel a Stars valljuk be nem sokat nyújt az újonnan érkező kezdőknek.
Én inkább a FullTilt-re szavaznék mivel már ott is van NL5 és gyorsabban jön a bónusz is +részletekben ami egy kis rollnak előny és fix 27% dealt rb is van.
Sokkal vonzóbb ajánlat.
Stars csak Supernova és SE szinten éri meg.
visa-ra kifizetés mennyi idő ? most este kértem ki kb. mire lesz meg ? valaki help aki szokott igy kikérni,
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Én 100$ tervezek befizetni és NL5-NL10 szinteken játszani. A weboldaluk azt írja akkor kapok 1FPP ha adott leosztásban a rake eléri a 0.40$-t! Ezeken a szinteken ez elég reménytelen!
Vagy PokerStars is számol részpontokat is mint pl. a PartyPoker?
Köszi
visa-ra kifizetés mennyi idő ? most este kértem ki kb. mire lesz meg ? valaki help aki szokott igy kikérni,
SCOOP valamelyik versenyére nevez(ett) már valaki? Ha igen, melyikre?
SCOOP valamelyik versenyére nevez(ett) már valaki? Ha igen, melyikre?
Én majd az 5.5-ös NLHE-re szeretnék menni. :) Remélem, sokan leszünk akadémiások. Hajrá!