Overcome85
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. márc. 9. 12:04

Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Én 100$ tervezek befizetni és NL5-NL10 szinteken játszani. A weboldaluk azt írja akkor kapok 1FPP ha adott leosztásban a rake eléri a 0.40$-t! Ezeken a szinteken ez elég reménytelen!
Vagy PokerStars is számol részpontokat is mint pl. a PartyPoker?

Köszi

Starson teljesen reménytelen kiszedni ilyen téten.

medgypeti
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. márc. 9. 12:07

Starson teljesen reménytelen kiszedni ilyen téten.

Hmm hát lehet, hogy rosszul emlékszem de szerintem én NL10-en szedtem ki a PS bónuszt.

Overcome85
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 9. 12:14

Hmm hát lehet, hogy rosszul emlékszem de szerintem én NL10-en szedtem ki a PS bónuszt.

Én még régebben toltam ott és akkor NL25-ön is elég nehézkes volt ,bár lehet azóta változtattak rajta vmit mivel a Stars valljuk be nem sokat nyújt az újonnan érkező kezdőknek.

Én inkább a FullTilt-re szavaznék mivel már ott is van NL5 és gyorsabban jön a bónusz is +részletekben ami egy kis rollnak előny és fix 27% dealt rb is van.
Sokkal vonzóbb ajánlat.
Stars csak Supernova és SE szinten éri meg.

medgypeti
Válasz Overcome85 kommentjére
2009. márc. 9. 12:28

Én még régebben toltam ott és akkor NL25-ön is elég nehézkes volt ,bár lehet azóta változtattak rajta vmit mivel a Stars valljuk be nem sokat nyújt az újonnan érkező kezdőknek.

Én inkább a FullTilt-re szavaznék mivel már ott is van NL5 és gyorsabban jön a bónusz is +részletekben ami egy kis rollnak előny és fix 27% dealt rb is van.
Sokkal vonzóbb ajánlat.
Stars csak Supernova és SE szinten éri meg.

Hát én sem most, kb 2 éve szedtem ki:)

Joooke
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 9. 20:09

visa-ra kifizetés mennyi idő ? most este kértem ki kb. mire lesz meg ? valaki help aki szokott igy kikérni,

jascsak
Válasz Stavross82 kommentjére
2009. márc. 9. 21:29

Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! Én 100$ tervezek befizetni és NL5-NL10 szinteken játszani. A weboldaluk azt írja akkor kapok 1FPP ha adott leosztásban a rake eléri a 0.40$-t! Ezeken a szinteken ez elég reménytelen!
Vagy PokerStars is számol részpontokat is mint pl. a PartyPoker?

Köszi

az 1$ sng 1FPP kb 150 nap van rá

matusow88
Válasz Joooke kommentjére
2009. márc. 10. 0:19

visa-ra kifizetés mennyi idő ? most este kértem ki kb. mire lesz meg ? valaki help aki szokott igy kikérni,

3-10 munkanap. nekem pont egy hét alatt érkezett meg a pénzem.

CantusPutnok
Válasz matusow88 kommentjére
2009. márc. 10. 14:57

SCOOP valamelyik versenyére nevez(ett) már valaki? Ha igen, melyikre?

fejes1988
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. márc. 10. 15:00

SCOOP valamelyik versenyére nevez(ett) már valaki? Ha igen, melyikre?

az elsőre beselejteztem már magam. Benki, dodi biztosan lesznek, V.Peti is jelezte már, hogy indul. Jó kis sorozat lesz

CantusPutnok
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 10. 15:19

Én majd az 5.5-ös NLHE-re szeretnék menni. :) Remélem, sokan leszünk akadémiások. Hajrá!

Élő ügyfélszolgálat