Aki még nem ismerné a pokerstrategyt annak ajánlom figyelmébe, ingyen 50 dollárt adnak a full tiltre, pokerstarsra vagy a titan pokerre... Probáljátok ki kitöltöd a kvizt és utalják is a pénzt: hu.pokerstrategy.com/uFHEWR
nem tudjátok véletlenül, ha veszek T$-t azt bármilyen adagban/típusú versenyre felhasználatom? pl. megveszek 1k$-t és szépen lassan elsngzem?
ty
nem tudjátok véletlenül, ha veszek T$-t azt bármilyen adagban/típusú versenyre felhasználatom? pl. megveszek 1k$-t és szépen lassan elsngzem?
ty
Sziasztok! Biztos vannak a fórumon olyanok, akik már rendeltek a pokerstarstól cuccokat! pár kérdésem lenne, nagyon szépen megköszönném a válaszokat.
szóval minőségben milyen a starsos baseballsapka, illetve mennyi idő alatt hozzák ki? kell külön fizetni érte valamit? és olyan közepes fejre melyik a jó, az s-es vagy az l-es? :D köszi a válaszokat!
Sziasztok! Most szeretnék regelni a PS-re, és befizetni 50$. Még kezdő vagyok, így mikró limiten fogok játszani nl2-nl5. Jól látom, hogy így kb. teljesen reménytelen kiszednem a first deposit bónuszt? Gondolom nem választhatom meg, mikor induljon a 6 hónap. Tehát nem is érdemes vele foglalkoznom? Így a kezdőknek nem jár semmilyen bónusz? Magasabb téten pedig nem akarok egyenlőre játszani, mert szeretném, ha minél tovább kitartana a BR-om. :)
Tehát érdemes itt kezdeni? Azért ide szeretnék befizetni, mert ez az oldal a legszimpatikusabb, és fejlődni szeretnék. (állítólag itt lehet) Eddig Unibeten voltam, de az a Ladbrokes fúzió óta inkább lottó mint póker. Köszi a válaszokat! :)
és olyan közepes fejre melyik a jó, az s-es vagy az l-es? :D
Mindenki ismeri, te meg remélem a bannolást ismered meg nemsoká!
Mielőtt újra regelnél egy másik néven, gondolkodj el rajta, hogy mennyire illő dolog egy konkurens oldalt úgy reklámozni, hogy közben magadnak akarsz hasznot csinálni belőle.
Sziasztok!
Bónuszvadászat közben a sokadik bónusz után azon gondolkodom hogy nem lenne-e érdemesebb megállapodni egy teremnél és bónusz helyett rakeback-ből vagy VIP programból biztosítani a plusz jövedelmet.
Tudom,itt nincs rakeback de pár session után úgy látom hogy a játékosállomány verhető és mindig van jó asztal ezért kiszámoltam hogy NL50-en a Goldstar szintet tudnám tartani,amivel minden hónapban X összeget levásárolhatok a VIP shopban,jól értem?
Meg lehet oldani hogy kp-ben kapjam meg ezt az összeget?
Vagy jobban járok ha továbbra is bónuszokat szedek ki,esetleg keressek egy rakeback-es termet?
Fél éved lesz a bonus kiszedésére...Ennyi idő alatt "magától kijön" :)
Sziasztok! Most szeretnék regelni a PS-re, és befizetni 50$. Még kezdő vagyok, így mikró limiten fogok játszani nl2-nl5. Jól látom, hogy így kb. teljesen reménytelen kiszednem a first deposit bónuszt? Gondolom nem választhatom meg, mikor induljon a 6 hónap. Tehát nem is érdemes vele foglalkoznom? Így a kezdőknek nem jár semmilyen bónusz? Magasabb téten pedig nem akarok egyenlőre játszani, mert szeretném, ha minél tovább kitartana a BR-om. :)