szkali
Válasz filep2011 kommentjére
2011. júl. 2. 19:17

A napokban többször belefutottam olyan tanácsokba, hogy a PS helyett érdemesebb más termekben kezdeni vagy akár váltani, de sehol nem láttam, h miért.

Felvilágosítana valaki?

szerintem micro limiten nincs akkora különbség a termek között

titcar
Válasz filep2011 kommentjére
2011. júl. 2. 19:24

A napokban többször belefutottam olyan tanácsokba, hogy a PS helyett érdemesebb más termekben kezdeni vagy akár váltani, de sehol nem láttam, h miért.

Felvilágosítana valaki?

kérdezd attól aki ezt mondta? :)

balu999
Válasz titcar kommentjére
2011. júl. 2. 19:27

Azért PS-en feszesebb a nép vmivel micrón.

torzon
Válasz szkali kommentjére
2011. júl. 2. 19:51

bónusz

szevasztok,egy kérdésem lenne...Befizettem Starsra 100 eurot,kaptam érte 100 euro bonuszt Stars 600 kódot használva,majdnem kijátszottam az egészet,akartam leszedni pénzt,de kifizetésnél azt írta,hogy ha leveszek pénzt elvesztem a bonuszomat.Inkább nem vettem le,nem tudom,hogy azt a bónuszt is elveszítem amit már kijátszottam,vagy csak azt ami még hátra van belőle,tudnátok segíteni?

Gabeqt
Válasz torzon kommentjére
2011. júl. 2. 19:54

szevasztok,egy kérdésem lenne...Befizettem Starsra 100 eurot,kaptam érte 100 euro bonuszt Stars 600 kódot használva,majdnem kijátszottam az egészet,akartam leszedni pénzt,de kifizetésnél azt írta,hogy ha leveszek pénzt elvesztem a bonuszomat.Inkább nem vettem le,nem tudom,hogy azt a bónuszt is elveszítem amit már kijátszottam,vagy csak azt ami még hátra van belőle,tudnátok segíteni?

Amit kijátszottál és kifizettek a számládra azt nem, csak ami még visszavan.

torzon
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. júl. 2. 20:34

kösz szépen a választ

titcar
Válasz torzon kommentjére
2011. júl. 3. 7:04

lobbyban az options / social sharing részt tudja valaki mire jó?

jabyga
Válasz titcar kommentjére
2011. júl. 3. 9:33

lobbyban az options / social sharing részt tudja valaki mire jó?

Ha jól emlékszem(néhány napja olvastam valahol), hogy ezzel egy kattintással meg lehet osztani a handedet fb-on-twitteren. Viszont valami olyasmi is rémlik, hogy ez csak iphone-ról/ipad-ról megy, de erre nem tenném a nyakam.
Viszont én is kérdeznék egyet tőled, hátha tudod, mert a mefelelő topicban nem kaptam választ.
"Olyan gondom van a tn-val, hogy amikor felugrik az ablak mert cselekedni kéne, nem reagál a billentyűzetre, csak ha előtte kattintok is az asztalra. Tehát nem aktív(rózsaszín keret, kattintás után lesz piros). Ez PS-en van, FTP-n nem volt ilyen gond! Mit nem állítók be tudja valaki? Köszi előre is!"

redoubtable
Válasz jabyga kommentjére
2011. júl. 3. 12:46

beállítások/többasztalos beállítások. Ott nézd meg szerintem. De nem vagyok benne biztos.

_Roll_
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. júl. 3. 13:52

Ha kifizetek és utána megint be, akkor arra jár majd bónusz? Mert elvileg háromszor lehet befizetni és mindre jár bónusz, de közben lehet kifizetni is?

Élő ügyfélszolgálat