tudjátok mi lehet a telepítéskor a probléma ?? letöröltem és ujra akarom rakni ??
rakjam ujra a Win 7temet :D ???
Ha kifizetek és utána megint be, akkor arra jár majd bónusz? Mert elvileg háromszor lehet befizetni és mindre jár bónusz, de közben lehet kifizetni is?
Amit kijátszottál és kifizettek a számládra azt nem, csak ami még visszavan.
Ennél a 100$-os reloadnál ha már befizettem és folyamatban van a bónusz kijátszása, onnantól már a kifizetés nem befolyásolja igaz? Az előző reloadnál tuti így volt, de ez most elbizonytalanított.
Hello,
új vagyok még a nap alatt PT+PS kapcsolatban. Leszedtem a PT3 trialt, de valamiért az istenért se akarja a PS handeket feldolgozni és a HUD sem megy, valami ötlet? Win7-em van.
Köszii
Hello,
új vagyok még a nap alatt PT+PS kapcsolatban. Leszedtem a PT3 trialt, de valamiért az istenért se akarja a PS handeket feldolgozni és a HUD sem megy, valami ötlet? Win7-em van.
Köszii
PS, Win - magyar
De most hogy mondod, lehet, hogy anno mikor még működött, akkor angolul volt fent a PS
Tn megoldódott thanks, valóban a többasztalos beállításoknál nem volt belőve egy pipa!
HUD-hoz a kliens is, és a handhistoryk nyelve is angol legyen, úgy menni fog!
HUD-hoz a kliens is, és a handhistoryk nyelve is angol legyen, úgy menni fog!
FPP-k átváltása $-ra
Tudom hogy százszor meg lett kérdezve,és a válasz mindig a 235 fpp-s hyper-turbo.
Jelenleg napi 5000 fpp-t gyűjtök és minden nap végén lejátszom ezeken,a T$-okat pedig eladom.
Viszont nemsokára elérem a Supernova szintet,ezért napi 7000 fpp-t kellene átváltanom,
de őszintén szólva nincs kedvem 8-10 óra cash game után 30 S&G-t lejátszani minden nap,
és úgy látom hogy magasabb téten nem nagyon pörögnek a S&G-k.
Szóval arra lennék kíváncsi (ha nem titok) hogy aki sok fpp-t gyűjt az hogyan váltja át pénzre.
Ha a store-ban megveszem a reward bónuszokat akkor sokkal kevesebb pénzt kapok egységnyi pontért,
úgyhogy gondolom nem ezt kellene.
Vagy inkább csak gyűjtögessem és pár havonta szánjak rá egy napot hogy magas nevezési díjú versenyeken/S&G-kon átváltsam?