bacardi2268
Válasz _Roll_ kommentjére
2011. júl. 3. 15:20

tudjátok mi lehet a telepítéskor a probléma ?? letöröltem és ujra akarom rakni ??
rakjam ujra a Win 7temet :D ???

BT86
Válasz _Roll_ kommentjére
2011. júl. 3. 17:00

Ha kifizetek és utána megint be, akkor arra jár majd bónusz? Mert elvileg háromszor lehet befizetni és mindre jár bónusz, de közben lehet kifizetni is?

Ha kifizetést indítasz, elveszik a bónusz. Erre figyelmeztet is, amikor kifizetést kérsz.

Chewbacca89
Válasz Gabeqt kommentjére
2011. júl. 3. 18:30

Amit kijátszottál és kifizettek a számládra azt nem, csak ami még visszavan.

Ennél a 100$-os reloadnál ha már befizettem és folyamatban van a bónusz kijátszása, onnantól már a kifizetés nem befolyásolja igaz? Az előző reloadnál tuti így volt, de ez most elbizonytalanított.

daPEPEhu
Válasz Chewbacca89 kommentjére
2011. júl. 3. 19:03

Ennél a 100$-os reloadnál ha már befizettem és folyamatban van a bónusz kijátszása, onnantól már a kifizetés nem befolyásolja igaz? Az előző reloadnál tuti így volt, de ez most elbizonytalanított.

ha van függőben lévő bónuszod akkor kifizetésnél ezt jelezni fogja és csak akkor fogsz tudni kifizetést kérni, ha félbeszakítod a bónusz kijátszását és elveszik a maradék ki nem játszott bónusz..

iNsAnE
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 3. 21:00

Hello,

új vagyok még a nap alatt PT+PS kapcsolatban. Leszedtem a PT3 trialt, de valamiért az istenért se akarja a PS handeket feldolgozni és a HUD sem megy, valami ötlet? Win7-em van.

Köszii

daPEPEhu
Válasz iNsAnE kommentjére
2011. júl. 3. 21:01

Hello,

új vagyok még a nap alatt PT+PS kapcsolatban. Leszedtem a PT3 trialt, de valamiért az istenért se akarja a PS handeket feldolgozni és a HUD sem megy, valami ötlet? Win7-em van.

Köszii

nyelv angolul van?

iNsAnE
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. júl. 3. 21:18

PS, Win - magyar

De most hogy mondod, lehet, hogy anno mikor még működött, akkor angolul volt fent a PS

jabyga
2011. júl. 3. 21:33

Tn megoldódott thanks, valóban a többasztalos beállításoknál nem volt belőve egy pipa!

HUD-hoz a kliens is, és a handhistoryk nyelve is angol legyen, úgy menni fog!

iNsAnE
Válasz jabyga kommentjére
2011. júl. 3. 21:47

HUD-hoz a kliens is, és a handhistoryk nyelve is angol legyen, úgy menni fog!

Valóban...átállítottam és működik! Köszi szépen!:)

zulusierra
2011. júl. 4. 3:32

FPP-k átváltása $-ra

Tudom hogy százszor meg lett kérdezve,és a válasz mindig a 235 fpp-s hyper-turbo.
Jelenleg napi 5000 fpp-t gyűjtök és minden nap végén lejátszom ezeken,a T$-okat pedig eladom.
Viszont nemsokára elérem a Supernova szintet,ezért napi 7000 fpp-t kellene átváltanom,
de őszintén szólva nincs kedvem 8-10 óra cash game után 30 S&G-t lejátszani minden nap,
és úgy látom hogy magasabb téten nem nagyon pörögnek a S&G-k.

Szóval arra lennék kíváncsi (ha nem titok) hogy aki sok fpp-t gyűjt az hogyan váltja át pénzre.
Ha a store-ban megveszem a reward bónuszokat akkor sokkal kevesebb pénzt kapok egységnyi pontért,
úgyhogy gondolom nem ezt kellene.
Vagy inkább csak gyűjtögessem és pár havonta szánjak rá egy napot hogy magas nevezési díjú versenyeken/S&G-kon átváltsam?

Élő ügyfélszolgálat