Tudom hogy százszor meg lett kérdezve,és a válasz mindig a 235 fpp-s hyper-turbo.
Jelenleg napi 5000 fpp-t gyűjtök és minden nap végén lejátszom ezeken,a T$-okat pedig eladom.
Viszont nemsokára elérem a Supernova szintet,ezért napi 7000 fpp-t kellene átváltanom,
de őszintén szólva nincs kedvem 8-10 óra cash game után 30 S&G-t lejátszani minden nap,
és úgy látom hogy magasabb téten nem nagyon pörögnek a S&G-k.
Szóval arra lennék kíváncsi (ha nem titok) hogy aki sok fpp-t gyűjt az hogyan váltja át pénzre.
Ha a store-ban megveszem a reward bónuszokat akkor sokkal kevesebb pénzt kapok egységnyi pontért,
úgyhogy gondolom nem ezt kellene.
Vagy inkább csak gyűjtögessem és pár havonta szánjak rá egy napot hogy magas nevezési díjú versenyeken/S&G-kon átváltsam?
Tudom hogy százszor meg lett kérdezve,és a válasz mindig a 235 fpp-s hyper-turbo.
Jelenleg napi 5000 fpp-t gyűjtök és minden nap végén lejátszom ezeken,a T$-okat pedig eladom.
Viszont nemsokára elérem a Supernova szintet,ezért napi 7000 fpp-t kellene átváltanom,
de őszintén szólva nincs kedvem 8-10 óra cash game után 30 S&G-t lejátszani minden nap,
Szóval arra lennék kíváncsi (ha nem titok) hogy aki sok fpp-t gyűjt az hogyan váltja át pénzre.
Ha a store-ban megveszem a reward bónuszokat akkor sokkal kevesebb pénzt kapok egységnyi pontért,
Vagy inkább csak gyűjtögessem és pár havonta szánjak rá egy napot hogy magas nevezési díjú versenyeken/S&G-kon átváltsam?
4K-s bónusz 250K fppért, ha van eladó T$-d írj nyugodtan :D
T$ engem is érdekel, kár, hogy nem ezt kérdezted. Amúgy a magasabb sngken erősebb a mezőny.
heló,nemrég fizettem be starsra először,kihasználtam a first depo bonuszt(STARS 600) 100 eurot fizettem be és a kapott 100 euro bonuszt kijátszottam,elég jól ment... nyeregettem...Nem szeretném kihagyni a bonuszom további részét,de ahhoz felkéne tennem még pénzt,és nem utalhatok ki semmit mert akkor elvész a bonusz.Azt szeretném kérdezni,hogy küldhetek-e pénzt másik játékosnak aki kifizetné nekem,vagy lenne esetleg valami más megoldás? Előre is kösz
Hali!
Most kezdtem el játszani PS-en( bye FTP), és a problémám az, hogy a HM-ben nem pontosak az adatok. A HUD jól működik, a Tourneys alatt is jók a a buyinek, winningsek, de a többi totál random. size, finish place, hiányzik pár hand...stb. Valakinek nem volt esetleg hasonló problémája. (Amire gyanakszok, az az, hogy a hh, és a tourney summary 2 különböző mappába menti, nem is lehet egybe tenni, és mind2ből konvertálok, de vmi nem stimmel.)
Azt is akartam,mert most nem túl jó áron adom el,csak nem akartam regényt írni:)
Ha úgy alakul akkor téged is kereslek PM-ben,köszi hogy szóltál!
A lobbyban a gratuláló emailes sz*rt ki akartam lőni, de valamiért nem aktív az opció. Tudja valaki, hogy miért van ez?
Jobban kijössz ebből az SnG-zésből, mintha 250k FPP-ért vennél 4000 dollárt?
Ha igen, mennyivel?