Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Maxxxika
Válasz goyorzo kommentjére
2011. júl. 8. 17:50

lol

ezt hivjak ghostingnak haver..nem igazan engedelyezik ezt a terms&conditions ben sztem....de sok sikert a ban hoz....

100%-ig komolyan gondolta

Ndaniel_
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. júl. 8. 17:55

100%-ig komolyan gondolta

110%

JuhaAasz
Válasz goyorzo kommentjére
2011. júl. 8. 20:23

lol

ezt hivjak ghostingnak haver..nem igazan engedelyezik ezt a terms&conditions ben sztem....de sok sikert a ban hoz....

ez egy vicc volt csak. de most bejelentkezve helyette, lejátszva a jegyet, és itm érve X összeg lenne a 20%, és azt adná nekem MB-n nem tudom miért vétene a terms&conditions ellen, persze még1x mondom vicceltem, nem játszanám le helyette.

L.T.
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. júl. 9. 9:15

Két kérdés:
-amikor beállítom az asztalok méretét lehet külön vhogyan állítani h a stackméretek jobban látszódjanak,betűméret növelése vagy vmi ilyesmi?
-hogyan lehet beállítani hogy az asztalméreteket ne kelljen minden session elején állítgatni?

titcar
Válasz L.T. kommentjére
2011. júl. 9. 9:29

Két kérdés:
-amikor beállítom az asztalok méretét lehet külön vhogyan állítani h a stackméretek jobban látszódjanak,betűméret növelése vagy vmi ilyesmi?
-hogyan lehet beállítani hogy az asztalméreteket ne kelljen minden session elején állítgatni?

1. lobbyban van olyan hogy view / textsize vagy vmi ilyen, ez enm tom erre is van-e hatással
2. az save layout az asztalon fent a zsetonoknál megtalálod :)

zulusierra
Válasz L.T. kommentjére
2011. júl. 9. 9:44

Két kérdés:

A text size opció pont ezen nem állít semmit,más megoldás sem nagyon van sztem.

Holdenper
Válasz L.T. kommentjére
2011. júl. 9. 15:48

Két kérdés:

1, Szerintem modold meg a skint. Itt a fórumon is van olyan topic, meg a 2+2-n is, hogy pokerstars mods, vagy modolás, vagy valami ilyesmi. Tuti át lehet variálni 1 jó mod segítségével a textsize-t is

2, titcar+1 (save layoutra mész, ott ahol be tudod állítani, hogy stack/tile/stb asztalrendezést szeretnél, és akkor elmenti, hogy mondjuk 5 asztalozáshoz ilyen elrendezésbe tegye az asztalokat)

tsatsee
Válasz Thomasson kommentjére
2011. júl. 11. 0:00

Ezt most komolyan csinálja ez az oldal? :))

Tudom..majd visszaadja...de annyira unalmas, hogy itt sokan sírnak, hogy nem megy...közben meg EV felett vannak, akkor mit mondjak én? Nem szeretnék én szerencsésebb lenni az átlagnál..és EV felett futni...csak legalább az EV vonalat elérni.

Hátha kiírom magamból...és a Pokerstars észreveszi, hogy valamit elrontott. :)

Krono
Válasz tsatsee kommentjére
2011. júl. 11. 0:44

Tudom..majd visszaadja...de annyira unalmas, hogy itt sokan sírnak, hogy nem megy...közben meg EV felett vannak, akkor mit mondjak én? Nem szeretnék én szerencsésebb lenni az átlagnál..és EV felett futni...csak legalább az EV vonalat elérni.

ez mi?

jabyga
Válasz tsatsee kommentjére
2011. júl. 11. 2:44

Részvétem tesó, majd fordul, kitartás!

Élő ügyfélszolgálat