Halihó!
Érdekelne engem 10k eladó FPP.
Akinek van jelezze! Köszke!
ez mi?
2 kérdésem lenne:
1. Van-e valakinek egy normális, egyszerű, semmi csicsa mod-ja ide?Olyat szeretnék ami sok asztalon játszva se veri ki az ember szemét, de a lényeg jól látszódik.
2. A stack méreteket jelző számok mérete megnövelhető-e vagy lehet-e karakter típust változtatni? Öreg vagyok már ahhoz, hogy meresztgessem a szememet...
Hogyan érdemes átpörgetni FPP-t dollárra, vagy T$-ra? Satikkal? Melyikkel? (ilyen havi 2-5K FPP közötti tartományról lenne szó) T$-t érdemes átváltani rendes $-ra, vagy el lehet adni jobb szorzóval, esetleg ha az ember nem totál fogalmatlan, akkor lejátszani SnG-vel?
Melyik a legkisebb bónusz, ami inkább megéri, mint a sati?
Thx a választ
Hogyan érdemes átpörgetni FPP-t dollárra, vagy T$-ra? Satikkal? Melyikkel? (ilyen havi 2-5K FPP közötti tartományról lenne szó) T$-t érdemes átváltani rendes $-ra, vagy el lehet adni jobb szorzóval, esetleg ha az ember nem totál fogalmatlan, akkor lejátszani SnG-vel?
Melyik a legkisebb bónusz, ami inkább megéri, mint a sati?
Thx a választ
235 fpp-s hyper turbo sat a sunday storm-ra.
A legkisebb bónusz ami már "megéri" az 1500$-os 100k fpp-ért=0.015 $/fpp.
Ha ezeken a S&G-kon 34%-ban érsz pénzbe akkor 0.016 $/fpp-t érsz el.
A T$-okat meg minimális veszteséggel el lehet adni,
de persze jobban megéri lejátszani ha belefér a szokásos játékok mellett.
Sajnos fozzy71 oldala már nem elérhető ezért onnan már nem lehet letölteni ezt a kártyát.
Most feltöltöttem mediafire-re, rég nem próbáltam de valószínűleg még mindig működik.
54ArialPSv111.exe