sngland
Válasz Dreedle kommentjére
2011. júl. 12. 2:14

a moddolt card skinnel vigyázzatok, mivel általában ez okozza a "low system resources" problémát, ami abban áll, hogy a játékra még be tudsz regisztrálni, de az asztal már nem nyílik meg és gyakorlatilag sit out-on kipörögsz. bizonyos asztalszám felett ezt elég nehéz szemmel tartani, főleg ha TN autoreg is van mellé. a refund részleg nem nagyon szokta szeretni az emiatt beérkező kérelmekek.

Bumbanas
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. júl. 12. 10:20

Ehhez mit szólsz?
Image

Tökéletes az asztal és a lapok is, hátterem meg már van szép. Hol van? Megőrülök a mostanitól!

Bumbanas
Válasz Bumbanas kommentjére
2011. júl. 12. 10:29

A lapokat köszönettel feltelepítettem. Közben eszembe jutott, hogy a legtökéletesebb az lenne, ha avatarok nélküli asztalt tudna valaki produkálni, persze a fenti is sokkalta jobb lenne, mint a beépítettek.

Dreedle
2011. júl. 12. 11:00

A képen látható asztal az alapból benne van a pokerstars kliensben Hypersimple néven.

Bumbanas
2011. júl. 12. 11:06

A képen látható asztal az alapból benne van a pokerstars kliensben Hypersimple néven.

Köszi. Már csak a betűket kellene felnagyítani és úszni fogok a boldogságban! :) Tudtok valami megoldást?

Maxxxika
2011. júl. 12. 11:16

Sajnos fozzy71 oldala már nem elérhető ezért onnan már nem lehet letölteni ezt a kártyát.
Most feltöltöttem mediafire-re, rég nem próbáltam de valószínűleg még mindig működik.
54ArialPSv111.exe

Ez az a mod, aminek a képét betettem?

Dreedle
2011. júl. 12. 11:22

Elméletileg igen ez az a kártya mod, még anno a kártya készítőjének oldaláról szedtem le.

Betűméret ügyben sajnos nem tudok segíteni.
Ha pénzt is áldoznál rá akkor van megoldás, mert itt rengeteg mod van, némelyik nagyobb betűmérettel de fizetni kell érte.

Bumbanas
2011. júl. 12. 12:54

Találtam megoldást a fontokra. Mivel konkurens weboldalon van nem rakok be linket, csak adok egy tanácsot, annak akit érdekel a dolog:
Ezt írd google-ba: "ha nem akarsz megvakulni"!

Maxxxika
2011. júl. 12. 12:58

Találtam megoldást a fontokra. Mivel konkurens weboldalon van nem rakok be linket, csak adok egy tanácsot, annak akit érdekel a dolog:
Ezt írd google-ba: "ha nem akarsz megvakulni"!

Ha megcsináltad, egy képet tehetnél be, hogy milyen lett

Bumbanas
2011. júl. 12. 13:12

Íme.

Élő ügyfélszolgálat