kriispirolls
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 5. 8:52

Nem tudja vki mi ez a nagy lecsupaszítás a VIP Store Electronics részében?:) Kb 4-5 termék van fenn össz-vissz.
Mintha vhol olvastam volna h most Sale van a Storeban, lehet ennek van köze hozzá és hamarosan rendes kínálat lesz megint? Előre is köszi a választ

jabyga
Válasz kriispirolls kommentjére
2011. aug. 5. 8:54

Nem tudja vki mi ez a nagy lecsupaszítás a VIP Store Electronics részében?:) Kb 4-5 termék van fenn össz-vissz.
Mintha vhol olvastam volna h most Sale van a Storeban, lehet ennek van köze hozzá és hamarosan rendes kínálat lesz megint? Előre is köszi a választ

Már a sale előtt is ilyen csupasz volt! :(

L.T.
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 5. 12:55

Mivel ebben a hónapban én is platinumstar leszek gyorsabban gyűlnek a pontok is.Tudom hogy írtátok már hogy talán az egyik legjobb módja az elköltésének a 235-s hiperturbók de hátha van valakinek jobb ötlete mit lehetne még kezdeni 5-10K fpp-vel.Ha valaki tud valamit azt ossza meg velem.Thx

KillBill100
Válasz L.T. kommentjére
2011. aug. 5. 12:59

én rendelnék valamit

LifeNitz
Válasz kriispirolls kommentjére
2011. aug. 5. 13:57

sziasztok tud valaki mondani nekem valamilyen jo realod bonuszt vagy hasonlot starsra ?

daPEPEhu
Válasz LifeNitz kommentjére
2011. aug. 5. 14:15

sziasztok tud valaki mondani nekem valamilyen jo realod bonuszt vagy hasonlot starsra ?

Pókeres szatellitek és selejtezők – Chris Moneymaker az Eureka-n

Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezőny

sztem csak ezek vannak perpillanat..de szvsz mivel WCOOP lesz lassan kidobnak egy "rendeset" is

12mike34
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. aug. 5. 17:03

Az a helyzet, hogy:
régebben regisztráltam PokerStars-ra, de csak így poénkodásból, freerolloztam, meg játszottam a Free-n nyert pénzből, semmi komoly. Viszont most szeretnék egy új felhasználót csinálni, befizetni.

Abban kérnék tanácsot, hogy ilyenkor lehet-e probléma, h régebben regisztráltam (ugye ugyanaz a szg., IP cím..) ?

Illetve tapasztalataitok szerint, hogy a legegyszerűbb a ki- és befizetés?

wamcsi
Válasz 12mike34 kommentjére
2011. aug. 5. 17:05

Csak egy accountja lehet egy embernek.

játszottam a Free-n nyert pénzből

? :)

Iniesta
Válasz 12mike34 kommentjére
2011. aug. 5. 17:07

Az a helyzet, hogy:
régebben regisztráltam PokerStars-ra, de csak így poénkodásból, freerolloztam, meg játszottam a Free-n nyert pénzből, semmi komoly. Viszont most szeretnék egy új felhasználót csinálni, befizetni.

Abban kérnék tanácsot, hogy ilyenkor lehet-e probléma, h régebben regisztráltam (ugye ugyanaz a szg., IP cím..) ?

Illetve tapasztalataitok szerint, hogy a legegyszerűbb a ki- és befizetés?

Mind 1 hogy ,poénkodásból vagy nem már van egy accod ha csinálsz még 1 et kizárnak örökre...
GL

12mike34
Válasz Iniesta kommentjére
2011. aug. 5. 17:10

Mind 1 hogy ,poénkodásból vagy nem már van egy accod ha csinálsz még 1 et kizárnak örökre...
GL

Tudom, hogy nem az a lényeg... De nem levélben vagy valahogy elintézni?

Élő ügyfélszolgálat