LifeNitz
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 7. 19:53

hol lehet Tourny dollart cashre valtani ?

rockett
Válasz LifeNitz kommentjére
2011. aug. 7. 20:14

hol lehet Tourny dollart cashre valtani ?

Requests-> Trade Tournament Money, amúgy én megveszem ha érdekel:)

torzon
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 8. 10:51

Helló,előbb felmentem a sitera és mintha több pénzem lett volna mint tegnap mikor befejeztem,megis néztem a számlatörténetet és kaptam pénzt...BOP purchase,valaki tudja mi ez?

hoppárézimi
Válasz torzon kommentjére
2011. aug. 8. 11:47

Helló,előbb felmentem a sitera és mintha több pénzem lett volna mint tegnap mikor befejeztem,megis néztem a számlatörténetet és kaptam pénzt...BOP purchase,valaki tudja mi ez?

A heti Battle of the Planets sng ranglistán az első tízben végeztél a múlt héten. Ticketet is kaptál..

csabadeak
Válasz hoppárézimi kommentjére
2011. aug. 8. 12:46

A heti Battle of the Planets sng ranglistán az első tízben végeztél a múlt héten. Ticketet is kaptál..

Min érdemes játszani a BOTP-n? Hogy lehet a legtöbb pontot szerezni? (gondolom meg kell nyerni mindet:)De mégis 6max, 9/ 12-27 főig?
Köszi!

Fuvesz
2011. aug. 8. 13:09

Gratula leginkább! Szabad megérdezni, hogy milyen téten tolod, és nagyságrendileg hogy díjazzák az eredményt?

hoppárézimi
Válasz Fuvesz kommentjére
2011. aug. 8. 13:14

Itt le van írva minden. Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezÅ‘ny

Olyan játéktípust játssz amiben jó vagy..;)

SipKa
2011. aug. 8. 16:05

Kedves *!

Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a PokerStars VIP-Áruházával.

Tájékoztatjuk, hogy jobb választékot kínáljunk a játékosoknak, úgy döntöttünk, néhány elektronikai cikket nem kínálunk többé az ön területén található VIP-Áruházban.

Mostantól ajándékutalványokat vásárolhat a VIP-Áruházban. A játékosaink így az elektronikai cikkek (és más termékek) szélesebb választéka közül válogathatnak, gyorsabb kiszállítási idővel:

Póker Játékos Áruház - VIP Áruház

Ha további kérdései lennének, vagy további segítségre szorul, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk.

Üdvözlettel:

Julia
PokerStars VIP-Áruház

mondanám h kapják be a ****-t de itt ilyet nemillik :) :(

Campus
Válasz LifeNitz kommentjére
2011. aug. 8. 21:29

...

Tudom, hogy 100an ellőtték már, de kíváncsi lennék, hogy az itteni nagyok h nyomják! 1 éve játszom kb. és már megfizettem a tanuló pénzt is. Már szedtem ki picit több mint 20 rongyot, nekem ez akkor nagynak számított. néhány hónapja 20 és 60 dolcsi között mozgott az egyenlegem, hol bad beat , hol az ellenkezője de a balance megvolt. De az elmúlt 1 - 1,5 hét az viccbe illő. Közel 100 dolcsit buktam ( szinte semmit nem is nyertem!) és legfőképp a csodálatos rivernek köszönhető, ahol az ellenfél max. 3-4 outja érdekes módon 10-ből 9szer lejött. Volt már egyszer 1 ugyanilyen pech sorozatom, ezek szerint 3 havonta esedékes. Azért az embernek tele lesz a t..e egy idő után, mivel szórakozni jár ide és nem sz...i! :D :( GG jokerstars!!!

FeketeS
Válasz Campus kommentjére
2011. aug. 8. 21:32

Tudom, hogy 100an ellőtték már, de kíváncsi lennék, hogy az itteni nagyok h nyomják! 1 éve játszom kb. és már megfizettem a tanuló pénzt is. Már szedtem ki picit több mint 20 rongyot, nekem ez akkor nagynak számított. néhány hónapja 20 és 60 dolcsi között mozgott az egyenlegem, hol bad beat , hol az ellenkezője de a balance megvolt. De az elmúlt 1 - 1,5 az viccbe illő. Közel 100 dolcsit buktam ( szinte semmit nem is nyertem!) és legfőképp a csodálatos rivernek köszönhető, ahol az ellenfél max. 3-4 outja érdekes módon 10-ből 9szer lejött. Volt már egyszer 1 ugyanilyen pech sorozatom, ezek szerint 3 havonta esedékes. :D :( GG jokerstars!!!

Ha érdekel, akkor vtam már 650k zsetonnal EV alatt, ami kb. azt jelenti, hogy nekem olyan 75-100 db ilyen magic river jött le 1 hét alatt. És közel sem enyém a legnagyobb Downswing, nálam sokan 'rendelkeznek' ennél sokkal nagyobbal is. Ajánlom fricirics blogját.

Élő ügyfélszolgálat