Tudom, hogy nem az a lényeg... De nem levélben vagy valahogy elintézni?
De azért azt a lehetőséget is tartsd szem előtt ha nem sikerül....
Én megcsináltam az új accot anélkül, hogy szóltam volna, majd miután meglett befizettem rá, írtam a supportnak, hogy "fú de hülye vagyok elfelejtettem, hogy van már másik, ide meg most befizettem, ajjajjjajjj". Ők meg visszaírtak, hogy ejnyebejnye, és törölték a régebbi accot. Persze azért csináltam újat, mert az eredetit én sem affilról töltöttem le. Szóval nekem működött, de ez nem garancia arra, hogy neked is fog. Ja és ez majdnem két éve volt, azóta szigoríthattak is ilyen téren.
De azért azt a lehetőséget is tartsd szem előtt ha nem sikerül....
Valami értelmes ember elmagyarázhatná, hogy ha a Battle of the Planets augusztus 7-13-ig méri a játékokat, akkor itt miért vannak máris nevekkel feltöltve a táblázatok.
Póker Battle of the Planets Föld divÃ*zió - Póker sit-n-go versenyek
Ja, most olvasom:
A Battle of the Planets verseny ranglistában nem vesszük számításba a szatelliteken (beleértve a Steps versenyeket), a játékpénzes, a Fifty50 és a headsup sit&go versenyeken elért eredményeket.
szevasztavasz, pedig kicsit megnyomtam volna az F50-et.
Valami értelmes ember elmagyarázhatná, hogy ha a Battle of the Planets augusztus 7-13-ig méri a játékokat, akkor itt miért vannak máris nevekkel feltöltve a táblázatok.
Póker Battle of the Planets Föld divÃ*zió - Póker sit-n-go versenyek
Ja, most olvasom:
A Battle of the Planets verseny ranglistában nem vesszük számításba a szatelliteken (beleértve a Steps versenyeket), a játékpénzes, a Fifty50 és a headsup sit&go versenyeken elért eredményeket.
szevasztavasz, pedig kicsit megnyomtam volna az F50-et.
Az előző heti győztesek vannak kiírva:)
Ezek szerint ez nem csak 1 hétre szól? Faszán elolvastam akkor :D