wamcsi
Válasz 12mike34 kommentjére
2011. aug. 5. 17:11

Tudom, hogy nem az a lényeg... De nem levélben vagy valahogy elintézni?

Kizártnak tartom.

Iniesta
2011. aug. 5. 17:13

Nem nagyon hiszem bár kérdezd meg a supportot ők ugy is megmondják bár sok jóra ne számits...
GL

jabyga
2011. aug. 5. 17:25

Én megcsináltam az új accot anélkül, hogy szóltam volna, majd miután meglett befizettem rá, írtam a supportnak, hogy "fú de hülye vagyok elfelejtettem, hogy van már másik, ide meg most befizettem, ajjajjjajjj". Ők meg visszaírtak, hogy ejnyebejnye, és törölték a régebbi accot. Persze azért csináltam újat, mert az eredetit én sem affilról töltöttem le. Szóval nekem működött, de ez nem garancia arra, hogy neked is fog. Ja és ez majdnem két éve volt, azóta szigoríthattak is ilyen téren.

Iniesta
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 5. 17:31

De azért azt a lehetőséget is tartsd szem előtt ha nem sikerül....

12mike34
Válasz jabyga kommentjére
2011. aug. 5. 17:32

Én megcsináltam az új accot anélkül, hogy szóltam volna, majd miután meglett befizettem rá, írtam a supportnak, hogy "fú de hülye vagyok elfelejtettem, hogy van már másik, ide meg most befizettem, ajjajjjajjj". Ők meg visszaírtak, hogy ejnyebejnye, és törölték a régebbi accot. Persze azért csináltam újat, mert az eredetit én sem affilról töltöttem le. Szóval nekem működött, de ez nem garancia arra, hogy neked is fog. Ja és ez majdnem két éve volt, azóta szigoríthattak is ilyen téren.

Köszi!!
Hát én is egy ilyesfajta dologra gondoltam... Megpróbálom, lesz ami lesz, addig nem fizetek be....

12mike34
Válasz Iniesta kommentjére
2011. aug. 5. 17:33

De azért azt a lehetőséget is tartsd szem előtt ha nem sikerül....

Persze!! Megpróbálom azért, ha nem sikerül, akkor másik pókerterem....

Maxxxika
2011. aug. 6. 1:24

Valami értelmes ember elmagyarázhatná, hogy ha a Battle of the Planets augusztus 7-13-ig méri a játékokat, akkor itt miért vannak máris nevekkel feltöltve a táblázatok.
Póker Battle of the Planets Föld divÃ*zió - Póker sit-n-go versenyek

Ja, most olvasom:
A Battle of the Planets verseny ranglistában nem vesszük számításba a szatelliteken (beleértve a Steps versenyeket), a játékpénzes, a Fifty50 és a headsup sit&go versenyeken elért eredményeket.

szevasztavasz, pedig kicsit megnyomtam volna az F50-et.

rockett
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 6. 1:29

Valami értelmes ember elmagyarázhatná, hogy ha a Battle of the Planets augusztus 7-13-ig méri a játékokat, akkor itt miért vannak máris nevekkel feltöltve a táblázatok.
Póker Battle of the Planets Föld divÃ*zió - Póker sit-n-go versenyek

Ja, most olvasom:
A Battle of the Planets verseny ranglistában nem vesszük számításba a szatelliteken (beleértve a Steps versenyeket), a játékpénzes, a Fifty50 és a headsup sit&go versenyeken elért eredményeket.

szevasztavasz, pedig kicsit megnyomtam volna az F50-et.

Az előző heti győztesek vannak kiírva:)

Maxxxika
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 6. 1:31

Az előző heti győztesek vannak kiírva:)

Ezek szerint ez nem csak 1 hétre szól? Faszán elolvastam akkor :D

rockett
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 6. 1:36

Ezek szerint ez nem csak 1 hétre szól? Faszán elolvastam akkor :D

a dupla nyeremények vannak egy hétig:D Maga a Battle of the Planets mindig is volt:)

Élő ügyfélszolgálat