Igatad van.
22K az :)
Fifty50-t akartam játszani és 1,50-es helyett 100-asra regisztráltam a 166 dolcsis bankrollommal. Nem tudok mitcsinálni, le kell játszani ugye?
Fifty50-t akartam játszani és 1,50-es helyett 100-asra regisztráltam a 166 dolcsis bankrollommal. Nem tudok mitcsinálni, le kell játszani ugye?
Elnézést ha rossz topikba írok.
Kéne nekem egy ilyen pulcsi,
Póker Játékos Ãruház - VIP Ãruház
de nincs és nem is lesz még egy darabig annyi fpp-m. Ha valaki volna olyan szíves és rendelne nekem egyet, majd egyeztetések végett valahogy eljuttatná hozzám, meghálálnám:)
Részletek PM-ben
Ahj istenem amit 2 hónap alatt összeszedtem hosszú órák által, egy ilyen szarság miatt elbukni 15 perc alatt, hogy véletlen rossz versenyre nevezek be. Senkinek nem ajánlom.
lol. ezt el is higgyük?
Mi olyan iszonyú hihetetlen benne? Épp néztem fricirics-t, hogy játszik-e valahol, de nem találtam, közben ment két asztalom és mikor indítani akartam az újabb Fifty50-t a magas rublikába maradtam és ott indítottam.
ez okés, elbambul az ember, de ha már beneveztél rá, nem értem hogy jött ez a nem nevezek le róla, hanem inkább megkérdem itt a fórumtopicba hogy mivan. csak ezt nem értem... :S
Az, hogy már 8-an voltak felnevezve, mikor beregeltem és mikor láttam az asztalt észrevettem, hogy ilyen supernova-k meg ilyenek vannak és akkor láttam meg, hogy 100 dollár. Egyből a pulzusom 200 lett tiszta ideg minden, örültem hogy eddig tudtam tartani a brm-et és sikerült lassan feljönni erre egy ilyen. Azért gondoltam, hogy gyorsan ideírok, még javában ment a játék mikor írtam, hogy valamit lehet-e egyből csinálni.