limisus
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. aug. 21. 11:12

Igatad van.
22K az :)

Runci
Válasz Thomasson kommentjére
2011. aug. 21. 14:04

Fifty50-t akartam játszani és 1,50-es helyett 100-asra regisztráltam a 166 dolcsis bankrollommal. Nem tudok mitcsinálni, le kell játszani ugye?

bnas
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 14:06

Fifty50-t akartam játszani és 1,50-es helyett 100-asra regisztráltam a 166 dolcsis bankrollommal. Nem tudok mitcsinálni, le kell játszani ugye?

ha nem tudtál gyorsan leregelni, akkor muszáj lesz lejátszani ;)

Ballage87
Válasz bnas kommentjére
2011. aug. 21. 14:27

Elnézést ha rossz topikba írok.
Kéne nekem egy ilyen pulcsi,
Póker Játékos Áruház - VIP Áruház
de nincs és nem is lesz még egy darabig annyi fpp-m. Ha valaki volna olyan szíves és rendelne nekem egyet, majd egyeztetések végett valahogy eljuttatná hozzám, meghálálnám:)
Részletek PM-ben

Runci
Válasz bnas kommentjére
2011. aug. 21. 14:32

Ahj istenem amit 2 hónap alatt összeszedtem hosszú órák által, egy ilyen szarság miatt elbukni 15 perc alatt, hogy véletlen rossz versenyre nevezek be. Senkinek nem ajánlom.

JuhaAasz
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 14:43

lol. ezt el is higgyük?

Runci
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 21. 14:45

lol. ezt el is higgyük?

Mi olyan iszonyú hihetetlen benne? Épp néztem fricirics-t, hogy játszik-e valahol, de nem találtam, közben ment két asztalom és mikor indítani akartam az újabb Fifty50-t a magas rublikába maradtam és ott indítottam.

JuhaAasz
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 15:07

Mi olyan iszonyú hihetetlen benne? Épp néztem fricirics-t, hogy játszik-e valahol, de nem találtam, közben ment két asztalom és mikor indítani akartam az újabb Fifty50-t a magas rublikába maradtam és ott indítottam.

ez okés, elbambul az ember, de ha már beneveztél rá, nem értem hogy jött ez a nem nevezek le róla, hanem inkább megkérdem itt a fórumtopicba hogy mivan. csak ezt nem értem... :S

Runci
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 21. 15:18

ez okés, elbambul az ember, de ha már beneveztél rá, nem értem hogy jött ez a nem nevezek le róla, hanem inkább megkérdem itt a fórumtopicba hogy mivan. csak ezt nem értem... :S

Az, hogy már 8-an voltak felnevezve, mikor beregeltem és mikor láttam az asztalt észrevettem, hogy ilyen supernova-k meg ilyenek vannak és akkor láttam meg, hogy 100 dollár. Egyből a pulzusom 200 lett tiszta ideg minden, örültem hogy eddig tudtam tartani a brm-et és sikerült lassan feljönni erre egy ilyen. Azért gondoltam, hogy gyorsan ideírok, még javában ment a játék mikor írtam, hogy valamit lehet-e egyből csinálni.

JuhaAasz
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 15:23

Az, hogy már 8-an voltak felnevezve, mikor beregeltem és mikor láttam az asztalt észrevettem, hogy ilyen supernova-k meg ilyenek vannak és akkor láttam meg, hogy 100 dollár. Egyből a pulzusom 200 lett tiszta ideg minden, örültem hogy eddig tudtam tartani a brm-et és sikerült lassan feljönni erre egy ilyen. Azért gondoltam, hogy gyorsan ideírok, még javában ment a játék mikor írtam, hogy valamit lehet-e egyből csinálni.

akkor sorry. legközelebb keresővel keress friciricsre és elkerülöd az ilyet :)

Élő ügyfélszolgálat