BMWE46
Válasz prims kommentjére
2011. aug. 21. 16:17

na hamarosan érkeznek új, használhatóbb asztaltémák, és végre megoldották, h a legkisebb méreten is könnyen olvasható legyen a stackméret:

Image

És ezt hol/honnan lehet megszerezni?

prims
Válasz BMWE46 kommentjére
2011. aug. 21. 16:21

És ezt hol/honnan lehet megszerezni?

pár héten belül lesznek elérhetőek, addig csak a tesztkliensen lehet használni őket

daPEPEhu
Válasz prims kommentjére
2011. aug. 21. 19:24

pár héten belül lesznek elérhetőek, addig csak a tesztkliensen lehet használni őket

már nagyon várom..klafa :)

chubbyhun
Válasz prims kommentjére
2011. aug. 21. 19:35

a tesztkliens mit jelent? Tetszik a skin...

MindenkiTancol
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 19:41

Fifty50-t akartam játszani és 1,50-es helyett 100-asra regisztráltam a 166 dolcsis bankrollommal. Nem tudok mitcsinálni, le kell játszani ugye?

Legközelebb kevesebbet igyál sessiön előtt testvérem és nem kerülsz ilyen szituba. Egyébként kiderült sajnos te sem vagy a szerencse fia, a szerencsések ilyenkor ezt 5 ezer zsetonnal behúzzák még akkor is ha be vannak szarva.

pastecopy
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. aug. 21. 19:45

Legközelebb kevesebbet igyál sessiön előtt testvérem és nem kerülsz ilyen szituba.

OFF
Megvan Neked az a szó, hogy empátia? Igazán bántóra sikerült a hozzászólásod, de gondolom nem véletlenül.

MindenkiTancol
Válasz pastecopy kommentjére
2011. aug. 21. 19:49

OFF
Megvan Neked az a szó, hogy empátia? Igazán bántóra sikerült a hozzászólásod, de gondolom nem véletlenül.

Természetesen az a kifejezés is szerepel a szótáramban! Egyébként ha figyelmesen végigolvastad volna akkor láthatod, hogy a 2. mondatomban fejeztem ki az empatikus képességeimet. Amúgy meg nem hiszem hogy tragédia történt volna, velem is előfordult már párszor ilyen (pl egyszer 500 dolláros hura neveztem..) és természetesen én se nyertem egyik alkalommal sem.

pastecopy
2011. aug. 21. 19:53

Amúgy meg nem hiszem hogy tragédia történt volna, velem is előfordult már párszor ilyen (pl egyszer 500 dolláros hura neveztem..) és természetesen én se nyertem egyik alkalommal sem.

Nyilvan azert mert Veled is tortent ilyen, es Te nem elted meg tragediakent, akkor az masnak se lehet az. Erdekes hozzaallas.
Csak azert szoltam bele a temaba, mert pont a napokban tortent velem is valami hasonlo (es en se ittam session elott, viszon a TableNinja megviccelt) es eleg szarul esett (meg akkor is, ha nem ekkora resze volt a rollomnak a buy-in)

Runci
2011. aug. 21. 20:10

Természetesen az a kifejezés is szerepel a szótáramban! Egyébként ha figyelmesen végigolvastad volna akkor láthatod, hogy a 2. mondatomban fejeztem ki az empatikus képességeimet. Amúgy meg nem hiszem hogy tragédia történt volna, velem is előfordult már párszor ilyen (pl egyszer 500 dolláros hura neveztem..) és természetesen én se nyertem egyik alkalommal sem.

Neked lehet nem tragédia, mert már nem tudom milyen régóta játszol, meg mekkora bankrollod van, de én befizetés nélkül nagy nehezen küzdöttem fel magam eddig és elég kényelmetlen több mint a bankrollom felét ezzel elbukni így maradt 60 dollárom, ami kb. semmire se elég. Na mindegy magamnak köszönhetem. Amúgy supportnak írtam és azt mondták, hogyha kijelentkeztem volna egyből a kliensből és így nem csináltam volna semmit vissza kaptam volna a pénzt, bár nem tom ez mennyire igaz.

fkf131
Válasz Runci kommentjére
2011. aug. 21. 22:27

Állíts be szűrőt, vagy korlátozd le magad egy bizonyos tétig, 24 óra megemelni, és nem lesz ilyen problémád.(Tiltnél is beválik:D)

Élő ügyfélszolgálat