Neked lehet nem tragédia, mert már nem tudom milyen régóta játszol, meg mekkora bankrollod van, de én befizetés nélkül nagy nehezen küzdöttem fel magam eddig és elég kényelmetlen több mint a bankrollom felét ezzel elbukni így maradt 60 dollárom, ami kb. semmire se elég. Na mindegy magamnak köszönhetem. Amúgy supportnak írtam és azt mondták, hogyha kijelentkeztem volna egyből a kliensből és így nem csináltam volna semmit vissza kaptam volna a pénzt, bár nem tom ez mennyire igaz.
Hali!
Tudom, hogy mindenki torkig van már a "PokerStarson csalnak a termek" témával, de ezt muszáj leírnom, mert ami az elmúlt két napban történt, arra akkor is azt mondom, hogy élőben majdnem lehetetlen.
Short stack vagyok az asztalnál (a stackem több mint 60%át vesztettem egy partiban, amikor riverig nálam volt a best hand, de tudtam, hogy riveren kiegészült a lyuksora(!) az ellenfélnek, hívott, egyértelmű fold. Jelzésértékű, hogy hányan vannak akik lyuksorhúzóval gyalogolnak a riverig, tartanak mindent, "hátha leesik"...) :Jh::Jc: handet kapok:
Ez egy tournament volt, buborék közelében voltunk, mindenki lassított a tempón, szóval ha UTG allin megyek tuti mindenki dob, én meg bezsebelhetem a vakokat. jobb ötletnek tűnt limpelni és remélni, hogy valaki behív, mire én visszaemelek allinig. Így is lett: kisvakig mindenki dob, ő a chipleader, persze, hogy behív. (BB dob) én raise allin. SB call.
Showdown: én: :Jh::Jc:
SB: :Ac::Ts:
Flop:
:As::Td::Jd:
Turn:
:Ah:
River:
:Th:
Búcsúztam.
Ma délelőtt:
Short stackként UTG allin megyek :As::Js:-val, chipleader megad: :Qh::9c:(dáma magas!!!)
Flop:
:2c::Ad::Qs:
Turn:
:4c:
River:
:Qd:
Ilyen nincs! Mind a két esetben úgy éreztem, mintha a terem el akarna pusztítani. Nem kell ide a short stack. Tök mindegy mivel megyek allin, Pokerstarson lemákolnak, ha nekem kevés a pénzem...
:d:d:d
Hali!
Tudom, hogy mindenki torkig van már a "PokerStarson csalnak a termek" témával, de ezt muszáj leírnom, mert ami az elmúlt két napban történt, arra akkor is azt mondom, hogy élőben majdnem lehetetlen.
Short stack vagyok az asztalnál (a stackem több mint 60%át vesztettem egy partiban, amikor riverig nálam volt a best hand, de tudtam, hogy riveren kiegészült a lyuksora(!) az ellenfélnek, hívott, egyértelmű fold. Jelzésértékű, hogy hányan vannak akik lyuksorhúzóval gyalogolnak a riverig, tartanak mindent, "hátha leesik"...) :Jh::Jc: handet kapok:
Ez egy tournament volt, buborék közelében voltunk, mindenki lassított a tempón, szóval ha UTG allin megyek tuti mindenki dob, én meg bezsebelhetem a vakokat. jobb ötletnek tűnt limpelni és remélni, hogy valaki behív, mire én visszaemelek allinig. Így is lett: kisvakig mindenki dob, ő a chipleader, persze, hogy behív. (BB dob) én raise allin. SB call.
Flop:
Turn:
River:
Búcsúztam.
Ma délelőtt:
Short stackként UTG allin megyek :As::Js:-val, chipleader megad: :Qh::9c:(dáma magas!!!)
Flop:
Turn:
River:
Ilyen nincs! Mind a két esetben úgy éreztem, mintha a terem el akarna pusztítani. Nem kell ide a short stack. Tök mindegy mivel megyek allin, Pokerstarson lemákolnak, ha nekem kevés a pénzem...
Hali!
Sztem ne limpelj JJ-val SS-ként bubiba.
Ilyen nincs! Mind a két esetben úgy éreztem, mintha a terem el akarna pusztítani. Nem kell ide a short stack.
Hali!
Flop:
Turn:
River:
Búcsúztam.
Ma délelőtt:
Flop:
Turn:
River:
Az első handben a river T a csalás. Itt már jobb az AT, a river csak azért kellett, hogy megalázzon az rng. Fogadjunk, hogy kivettél pénzt az utóbbi időben. Én biztosan tudom, hogy így megy ez, mert mondta nekem valaki.
Mind a két esetben úgy éreztem, mintha a terem el akarna pusztítani.