A GoldStar szint elérésekor elvileg egy 106$-os kézpénzes jutalmat lehet szerezni. Erről tud valaki, hogy hogy lehet megszerezni, esetleg meg kell venni a Vip áruházban?
cool story brah
lol pic. még anno de szerettem super mariozni a super nintendómmal. :D
A GoldStar szint elérésekor elvileg egy 106$-os kézpénzes jutalmat lehet szerezni. Erről tud valaki, hogy hogy lehet megszerezni, esetleg meg kell venni a Vip áruházban?
Hogy tudok dollár alapon utalni a terembe? Dollárszámlám van és nem szeretném ha a bank euró-dollár konverziós díjat számolna föl. Automatikusan euró alapon lehet utalni, amit kiír, hogy dollárban mennyi.
ugy nez ki hogy amit pokoljaro belinkelt az mind igaz mert ezzel a bannolassal csak annyit ertek el hogy ez a honlap csak a pokertermek erdekeit vedi es az erem masik oldalat be sem mutatja csak es kizarolag a jo oldalat. Nagyot csalodtam ebben a honlapban mindig rendszeresen jarok fel olvasgatni hireket es forumokat de ketszer is meggondolom hogy amiket irtnak igaz e vagy az egesz egy hazugsag
Hali!
Tudom, hogy mindenki torkig van már a "PokerStarson csalnak a termek" témával, de ezt muszáj leírnom, mert ami az elmúlt két napban történt, arra akkor is azt mondom, hogy élőben majdnem lehetetlen.
Short stack vagyok az asztalnál (a stackem több mint 60%át vesztettem egy partiban, amikor riverig nálam volt a best hand, de tudtam, hogy riveren kiegészült a lyuksora(!) az ellenfélnek, hívott, egyértelmű fold. Jelzésértékű, hogy hányan vannak akik lyuksorhúzóval gyalogolnak a riverig, tartanak mindent, "hátha leesik"...) :Jh::Jc: handet kapok:
Ez egy tournament volt, buborék közelében voltunk, mindenki lassított a tempón, szóval ha UTG allin megyek tuti mindenki dob, én meg bezsebelhetem a vakokat. jobb ötletnek tűnt limpelni és remélni, hogy valaki behív, mire én visszaemelek allinig. Így is lett: kisvakig mindenki dob, ő a chipleader, persze, hogy behív. (BB dob) én raise allin. SB call.
Showdown: én: :Jh::Jc:
SB: :Ac::Ts:
Flop:
:As::Td::Jd:
Turn:
:Ah:
River:
:Th:
Búcsúztam.
Ma délelőtt:
Short stackként UTG allin megyek :As::Js:-val, chipleader megad: :Qh::9c:(dáma magas!!!)
Flop:
:2c::Ad::Qs:
Turn:
:4c:
River:
:Qd:
Ilyen nincs! Mind a két esetben úgy éreztem, mintha a terem el akarna pusztítani. Nem kell ide a short stack. Tök mindegy mivel megyek allin, Pokerstarson lemákolnak, ha nekem kevés a pénzem...
ok rendben szivesen mennek en csak 1 a gond hogy pest messze van kb 210km most per pillanat se penzem se idom nincs arra hogy elmenjek talalkozokra de kossz a meghivast zoltan ur
A steps ticketeket ki lehet váltani T$-ra?
A steps ticketeket ki lehet váltani T$-ra?