Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
zoltanh
Válasz 12mike34 kommentjére
2011. aug. 24. 0:59

Kifizetést itt csak $-ba lehet intézni? Hiába hoztam létre € számlát is, hogy majd az €-at majd az eurós mb-re fogom kikérni?

szerk: már felajánlotta :)

Johnny Diablo
Válasz pokoljáró kommentjére
2011. aug. 24. 12:33

Mi ez a D Negreanus budapest live event satelit?

daPEPEhu
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. aug. 24. 12:36
Alehandro
Válasz KillBill100 kommentjére
2011. aug. 24. 13:15

help me!!

Hali !
Érdeklődnék ,hogy van-e itt olyan playa köreitekbe ,aki tolja party is meg PS-en is???Tartoztak nekem és ezzel a pokerstrategys megoldással rendezte.Nekem meg nincs számlám ott és gondoltam ha valaki belemenne abba ,hogy party átjátszok hozzá a lovét és ő meg PS-en átküldi nekem.
Tudna valaki segíteni??

Mezo_gsi
Válasz Alehandro kommentjére
2011. aug. 24. 13:21

Hali !
Érdeklődnék ,hogy van-e itt olyan playa köreitekbe ,aki tolja party is meg PS-en is???Tartoztak nekem és ezzel a pokerstrategys megoldással rendezte.Nekem meg nincs számlám ott és gondoltam ha valaki belemenne abba ,hogy party átjátszok hozzá a lovét és ő meg PS-en átküldi nekem.
Tudna valaki segíteni??

https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/15455-hivatalos-penzcsere-topik-olvasd-el-az-1-hozzaszolast-60.html#post353304

Egyébként Party-n is van player transfer, ha jól tudom, tehát még chip dumping-olni sem kellene...

Admin
Válasz hangabanga1 kommentjére
2011. aug. 24. 14:06

Pokoljáró felhasználó csalás teória terjesztés miatt bannolásra került.

hangabanga1
Válasz Admin kommentjére
2011. aug. 24. 14:13

Pokoljáró felhasználó csalás teória terjesztés miatt bannolásra került.

ooopppppsssss:)

Baraka
Válasz hangabanga1 kommentjére
2011. aug. 24. 16:01

ugy nez ki hogy amit pokoljaro belinkelt az mind igaz mert ezzel a bannolassal csak annyit ertek el hogy ez a honlap csak a pokertermek erdekeit vedi es az erem masik oldalat be sem mutatja csak es kizarolag a jo oldalat. Nagyot csalodtam ebben a honlapban mindig rendszeresen jarok fel olvasgatni hireket es forumokat de ketszer is meggondolom hogy amiket irtnak igaz e vagy az egesz egy hazugsag

prims
Válasz Baraka kommentjére
2011. aug. 24. 16:17

ugy nez ki hogy amit pokoljaro belinkelt az mind igaz mert ezzel a bannolassal csak annyit ertek el hogy ez a honlap csak a pokertermek erdekeit vedi es az erem masik oldalat be sem mutatja csak es kizarolag a jo oldalat. Nagyot csalodtam ebben a honlapban mindig rendszeresen jarok fel olvasgatni hireket es forumokat de ketszer is meggondolom hogy amiket irtnak igaz e vagy az egesz egy hazugsag

cool story brah

drpharm
Válasz prims kommentjére
2011. aug. 24. 17:02

Hogy tudok dollár alapon utalni a terembe? Dollárszámlám van és nem szeretném ha a bank euró-dollár konverziós díjat számolna föl. Automatikusan euró alapon lehet utalni, amit kiír, hogy dollárban mennyi.

Élő ügyfélszolgálat