SipKa
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. aug. 24. 22:49

kár:(( nézegettem itt ezeket a versenyeket, és lehet nyerni steps 6 ticketet. de nem látom sehol a versenyt ahova azzal nevezni lehetne. Merre van?

Szigi
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 26. 0:26

Igen, ez élőben egészen biztos, hogy teljesen lehetetlen. Ott sosem húzzák túl a tuti lapodat riverre, élőben nem lehet 70 - 30at, de még talán 60 - 40et sem bukni. Élőben még talán a pakli sem olyan, mint a netes, meg egyáltalán, élőben senki nem tolja rád AT -vel, Q9 -el meg pláne nem. LOL

Néznél velem végig egy 30 versenyes sessiont, hány ennél sokkal komolyabb coolert kapok, ez tök standard, bárhol, bármikor előfordulhat, ha pokerezel. Van, amikor az egyetlen tökéletes lap jön le riverre, amivel az enemy nyerhet. Akkor mi van? Csalás az is, nem? Teljesen világos, hogy a Te $3 BI -edre utazik a PS :D

Hát rohadtul standard. Csak ugye nem csak NL-en van ez, hanem razzen is beszórja az ellen 2 outját, komolyan röhejes eza site!!! Csodálom hogy nem zárták még be! FULL TILT BACK PLS! Csoda hogy az emberek csalnak, amikor a terem csal a legláthatóbban? Milyen érdekes, ás termekben nincs ennyi AA vs. KK, meg 90%-ban az nyer aki bekúrja riverrel, hagyjuk már...

Bocs hogy kifakadtam, de bukószéria válság van, és nincs egy normális terem, ahol ennyi verseny lenne.

Szigi
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 26. 0:30

kár:(( nézegettem itt ezeket a versenyeket, és lehet nyerni steps 6 ticketet. de nem látom sehol a versenyt ahova azzal nevezni lehetne. Merre van?

Step 6-al 2100$ értékű versenyre tudsz regizni...

zo12345li
Válasz Szigi kommentjére
2011. aug. 26. 2:48

Sziasztok!
Nem tudjátok mit jelent a divot?
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
Törölközővel adják, de a sztakiban nincs benne, a google szótár meg tőzegkockát adott ki, amit gondolom nem lehet venni a ps shopban, a képről meg nem tudom kinézni. Már kíváncsi lennék mi a megoldás:)
Kösz a segítséget!

Maxxxika
Válasz zo12345li kommentjére
2011. aug. 26. 3:33

Sziasztok!
Nem tudjátok mit jelent a divot?
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
Törölközővel adják, de a sztakiban nincs benne, a google szótár meg tőzegkockát adott ki, amit gondolom nem lehet venni a ps shopban, a képről meg nem tudom kinézni. Már kíváncsi lennék mi a megoldás:)
Kösz a segítséget!

How to Use a Golf Divot Tool | eHow.com

sngland
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 26. 4:53

How to Use a Golf Divot Tool | eHow.com

lol igazán hasznos, be lehet vele túrni a földbe a vetőmagot :D

SipKa
Válasz Szigi kommentjére
2011. aug. 26. 8:18

Step 6-al 2100$ értékű versenyre tudsz regizni...

Ezzel nem jutottam előrébb, de köszi

rockett
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 26. 9:38

Ezzel nem jutottam előrébb, de köszi

ha nem kell a step 6 ticket, szóljál már milyen versenyen lehet csak úgy összeszedni egy ilyet :D

SipKa
Válasz rockett kommentjére
2011. aug. 26. 10:25

ha nem kell a step 6 ticket, szóljál már milyen versenyen lehet csak úgy összeszedni egy ilyet :D

Nincs ticketem, csak nézegettem a kínálatot, h milyen tourok merre vannak mit csinálnak, mert eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel. Na meg jó lenne vmi live eventre kijutni :D

rockett
Válasz SipKa kommentjére
2011. aug. 26. 10:31

Nincs ticketem, csak nézegettem a kínálatot, h milyen tourok merre vannak mit csinálnak, mert eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel. Na meg jó lenne vmi live eventre kijutni :D

jó elképzelés :P

Élő ügyfélszolgálat