kár:(( nézegettem itt ezeket a versenyeket, és lehet nyerni steps 6 ticketet. de nem látom sehol a versenyt ahova azzal nevezni lehetne. Merre van?
Igen, ez élőben egészen biztos, hogy teljesen lehetetlen. Ott sosem húzzák túl a tuti lapodat riverre, élőben nem lehet 70 - 30at, de még talán 60 - 40et sem bukni. Élőben még talán a pakli sem olyan, mint a netes, meg egyáltalán, élőben senki nem tolja rád AT -vel, Q9 -el meg pláne nem. LOL
Néznél velem végig egy 30 versenyes sessiont, hány ennél sokkal komolyabb coolert kapok, ez tök standard, bárhol, bármikor előfordulhat, ha pokerezel. Van, amikor az egyetlen tökéletes lap jön le riverre, amivel az enemy nyerhet. Akkor mi van? Csalás az is, nem? Teljesen világos, hogy a Te $3 BI -edre utazik a PS :D
kár:(( nézegettem itt ezeket a versenyeket, és lehet nyerni steps 6 ticketet. de nem látom sehol a versenyt ahova azzal nevezni lehetne. Merre van?
Sziasztok!
Nem tudjátok mit jelent a divot?
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
Törölközővel adják, de a sztakiban nincs benne, a google szótár meg tőzegkockát adott ki, amit gondolom nem lehet venni a ps shopban, a képről meg nem tudom kinézni. Már kíváncsi lennék mi a megoldás:)
Kösz a segítséget!
Sziasztok!
Nem tudjátok mit jelent a divot?
PokerStars VIP Store - Poker Merchandise - Poker Apparel and Clothing
Törölközővel adják, de a sztakiban nincs benne, a google szótár meg tőzegkockát adott ki, amit gondolom nem lehet venni a ps shopban, a képről meg nem tudom kinézni. Már kíváncsi lennék mi a megoldás:)
Kösz a segítséget!
How to Use a Golf Divot Tool | eHow.com
Step 6-al 2100$ értékű versenyre tudsz regizni...
Ezzel nem jutottam előrébb, de köszi
ha nem kell a step 6 ticket, szóljál már milyen versenyen lehet csak úgy összeszedni egy ilyet :D
Nincs ticketem, csak nézegettem a kínálatot, h milyen tourok merre vannak mit csinálnak, mert eddig nem nagyon foglalkoztam ezzel. Na meg jó lenne vmi live eventre kijutni :D