köszkösz!
Sziasztok!!
Egy rövid kérdésem lenne már egy ideje pókerezem de eddig csak a boss media szoftveren játszottam nemrég nyertem egy nagyobb összeget és gondoltam szétnézek más termekben is szóval annyi lenne a kérdésem hogy milyen a pokerstars nem tudok róla sok mindent milyen a játákoskinálat milyen a szoftver mennyire könnyű kiszedni a bónuszt?
A válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!!
Egy rövid kérdésem lenne már egy ideje pókerezem de eddig csak a boss media szoftveren játszottam nemrég nyertem egy nagyobb összeget és gondoltam szétnézek más termekben is szóval annyi lenne a kérdésem hogy milyen a pokerstars nem tudok róla sok mindent milyen a játákoskinálat milyen a szoftver mennyire könnyű kiszedni a bónuszt?
A válaszokat előre is köszönöm
van sok fish, grinder szoftver, rengeteg verseny
nincs rakeback
hirtelen ennyi
ok
Szóval akkor egy próbát megér hátha összejön valami
ok
Szóval akkor egy próbát megér hátha összejön valami
akkor befizetek aztán hátha meggazdagodok :)))
innen játszik vki NL10-en mert akkor vele lehet tatálkozom
nl100 - nl400 fr közti tartományban hogy jönnek a pontok?
a supernova szinthez mennyi hand kellhet az egyes szinteken, erről van valmi észosztás valahol?
nl100 - nl400 fr közti tartományban hogy jönnek a pontok?
a supernova szinthez mennyi hand kellhet az egyes szinteken, erről van valmi észosztás valahol?
Nekem egyébként eddig a PokerStars szoftvere tetszik a legjobban. Számomra átlátható, könnyen kezelhető, a felülete is rendben van... Bár még csak 3 termet próbáltam eddig.