egy kérdés: csütörtökön session közben egyik cash asztalnál láttam,
hogy a chat ablakban kérik, hogy gépeljem vissza az ott kiírt ellenőrző kódot.
mivel 12 asztal volt megnyitva, és éppen több akció is volt, ezt nem tettem meg.
nem lett semmi következmény, utána még kb. egy órát játszottam.
milyen gyakran fordul elő ilyen? mi értelme van, ha visszaírás nélkül is játszhatok tovább?
* Fold and Show/Show One Card – Players will now be given the ability to Fold and Show (rather than just fold) when last to act. Players will also be able to only show some of their cards rather than having to choose between showing all or none. You choose which card(s) you want to show by clicking on them.
egy kérdés: csütörtökön session közben egyik cash asztalnál láttam,
hogy a chat ablakban kérik, hogy gépeljem vissza az ott kiírt ellenőrző kódot.
mivel 12 asztal volt megnyitva, és éppen több akció is volt, ezt nem tettem meg.
nem lett semmi következmény, utána még kb. egy órát játszottam.
milyen gyakran fordul elő ilyen? mi értelme van, ha visszaírás nélkül is játszhatok tovább?
autobotok elleni védelem gondolom.
ne nézzél már hülyének öreg!!!!
valaki meg tudja mondani, hogy ha player transferrel kapok a számlámra egy x összeget, akkor azt milyen feltételek teljesítése mellett/után tudom kiutalni? thx.
valaki meg tudja mondani, hogy ha player transferrel kapok a számlámra egy x összeget, akkor azt milyen feltételek teljesítése mellett/után tudom kiutalni? thx.
kösz az infót mindenkitől.