balu999
Válasz hippiasz kommentjére
2011. szept. 10. 19:04

Bocs én azt hittem, hogy játék közben látod a lapját, és erre úgy megijedtél, hogy inkább kiléptél. Azt tudtam, hogy dobásnál lehet mutatni lapot. Én értelmeztem félre sry.

ok, semmi gáz :)

redoubtable
Válasz balu999 kommentjére
2011. szept. 12. 9:12

valaki játszik a francia pokerstarson micro limiten? Megéri regisztrálni?

Pavert
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 12. 10:21

Hali, ti mit tudtok mement_mori mióta PokerStars Pro? Tegnap v. tegnapelőtt vettem észre, de mintha azelőtt nem lett volna tag... Vannak rajta kivül még újoncok?

little Richard
Válasz Pavert kommentjére
2011. szept. 12. 10:23

őt én ma láttam előszőr. de nem találta a kereső.

little Richard
Válasz little Richard kommentjére
2011. szept. 12. 10:25

poli rincón? vagy ő csak számomra új?

Pavert
2011. szept. 12. 12:20

Ő Friends of PokerStars csapatban van benne, de hogy mióta??? Azt nem tudom! De mement_mori a napokban lett tag, mert a múlt héten még nem volt az biztos. Szerintem a napokban jelentik be hivatalosan!

redoubtable
2011. szept. 12. 23:12

Ha vásárolok MTT tiketet akkor ki tudok iratkozni az MTT ről és feltudom használni más versenyekre a pénzt? Tehát működik úgy mint a T$? Például veszek SM tiketet azzal el tudok indulni több kisebb versenyen vagy csak a SM on?

titcar
Válasz redoubtable kommentjére
2011. szept. 12. 23:27

Ha vásárolok MTT tiketet akkor ki tudok iratkozni az MTT ről és feltudom használni más versenyekre a pénzt? Tehát működik úgy mint a T$? Például veszek SM tiketet azzal el tudok indulni több kisebb versenyen vagy csak a SM on?

nem tudsz

BT86
2011. szept. 12. 23:51

Már régebb óta. Fél éve minimum,de inkább több.

BT86
2011. szept. 12. 23:52

Ő Friends of PokerStars csapatban van benne, de hogy mióta??? Azt nem tudom! De mement_mori a napokban lett tag, mert a múlt héten még nem volt az biztos. Szerintem a napokban jelentik be hivatalosan!

Még szombaton sem volta az, ha jól emlékszem.

Élő ügyfélszolgálat