Nektek is szakadozik a kapcsolat?
2 perce nincs :S
Most konkrétan szétkapcsolta a 9 asztalomat :)
ÉÉÉÉS már jó is.
2 perce nincs :S
nálam még most sincs
én 18:00 tól mostanáig gond nélkül játszottam.
nekem sem volt gond a kapcsolatommal...kár...jobban jártam volna, ha nem tudok kapcsolódni:D
új bankszámlám van/lesz. eddig a ki- és befizetéseknél moneybookerst és bankkártyás utalást (visa electron) használtam.
kérdés: ha most szeretnék kiutalni pénzt a ps-ről immáron az új bankkártyámra, akkor ugye előbb be kell, hogy utaljak erről az új kártyáról, hogy ezután az legyen az érvényes a ps rendszerében és majd csak és utána tudok pénz kikérni erre a kártyára?
új bankszámlám van/lesz. eddig a ki- és befizetéseknél moneybookerst és bankkártyás utalást (visa electron) használtam.
kérdés: ha most szeretnék kiutalni pénzt a ps-ről immáron az új bankkártyámra, akkor ugye előbb be kell, hogy utaljak erről az új kártyáról, hogy ezután az legyen az érvényes a ps rendszerében és majd csak és utána tudok pénz kikérni erre a kártyára?
Sziasztok!
Pár napja regisztráltam a pokerstarsra és a visa kártyámmal fizettem be a számlámra.
Viszont a jövőben Netellere szeretném kikérni a pénzemet, elolvastam a pokerstars oldalán az ide kapcsolódó részt, de nem teljesen világos. Ugye először be kell fizetnem Netelleről majd utána tudok kifizetést kérni rá, de azt olvastam hogy csak a befizetéssel megegyező összeget tudom rá kikérni, ez a része nem teljesen világos.
Megköszönném ha valaki elmagyarázná nekem, hogy működik ez pontosan.
Köszönöm!
Ebenezer